writing-img

RE: Тестови за бременост

clock-img

30.10.2014, 16:01

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Lukas, честитики имај убава бременост!user posted image user posted image user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

30.10.2014, 16:02

clock-img

lukas

pencil-img

2148

uh,od tvoi usni vo gospodovi usi ,site sto cekaat da si imaat se sto si sakaat..pozz mihaela 2010

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

30.10.2014, 16:08

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Lukas cestitkiuser posted image user posted image Imaj si lesna i prekrasna bremenost,zdravo I zivo bebuleuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

30.10.2014, 16:34

clock-img

lolla RR

pencil-img

925

Честитки и од мене Лукас, супер резултат. И сам трпеливо, трпение спасение како викаат. Да си имаш лесна бременоста и да си родиш здраво право бебенце за 8 месеци.

clock-img

31.10.2014, 09:53

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Лукас, честитки и од мене user posted image Ти посакувам безгрижна бременост, и здраво и живо бебенце user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

31.10.2014, 11:30

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

БРАВООООООО Лукас! Многу ми е мило, сигурна сум овој пат се ќе биде во ред!

Live and let live

clock-img

31.10.2014, 17:00

clock-img

blond

pencil-img

1268

Лукас, гледам неколку минути пред 17часот е. Се надевам бебушко ќе го видите. И ти посакувам лесна и успешна бременост и здраво и живо бебуле!!!

clock-img

31.10.2014, 21:35

clock-img

lukas

pencil-img

2148

nemozev odma da vi pisam,i ne izdrzav otidov pred 17 h
vidovme malecko zrnce,vazno ima bremenost ima user posted image pa ajde sega po edna nedela treba da odam da vidime dali ke ima srceva akcija...drzete mi sreka..neka e se vo red...uhuuuuu kefoj sum..no nekako od strav ne si dozvoluvam pokraj se sto pominav kako da mi e strav da se radvam...pozzz moi ringerajki..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

01.11.2014, 14:21

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

lukas чекаме да ни пишеш и во темата Срцева акција

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

19.11.2014, 19:57

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

Лукас честитки и од мене,ти посакувам лесна бременост user posted image

clock-img

17.12.2017, 17:33

clock-img

Сара 4

pencil-img

1

Здраво имам едно прашање.Сакам да ми кажете по колку време тестот за бременост покажува точен резултат?И дали постои некој кој покажува за пократко време.

clock-img

18.12.2017, 21:32

clock-img

kapina

pencil-img

4327

Testot moze da pokaze bremenost so zadocnuvanje na menstruacija ta od eden den najdobar test e testot preku krv za bremenost

Последни статии

article-img