ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen
.... vo brak 5 i nesto god. i do vcera so sigurnost tvrdev i mislev deka mm me saka,me obozava,deka za nego samo jas postojam i sekako naseto dete no vcera najdov poraka koja on ja pratil na nekoja na FB sto mu ponudila prijatelstvo i porakata vi ja citiram: "zdr sum nemal prilika da ti kazam prvin edno fala za prijatelstvoto i 2 se nadevam nema da go svatis ova pogresno ama gospod koga ti daval ti dal sve za edna zenska bravo top"...........
.....koga dojde denes od rabota go prasav i si prizna i mi veli "pa sto zabraneto mi e da pisam?............
......Od dr strana pak, niti pak bil nekade bez moe znaenje-od doma ide na rabota i se vrakja nazad sekogas na vreme,se slucuva da odi vo kafana so kolegite no sekogas mi se javuva da mi kaze deka e tamu i gi slusam nivnite glasovi,gi znam lugjeto i im gi poznavam glasovite pa po toa znam deka ne laze.............
Anonimna, ај да почнеме со прашања, па може ќе најдеме одговор и помош за тоа што те мачи. Секако дека ниедна жена не сака сопругот тоа да и го направи и секоја би се чувстввувала како тебе, ама ајде пак да кажам од почеток:
- таа некоја му пратила барање за пријателство, маж ти ја прифатил и во пораката како што читам напишал, веројатно му се допаднало маж ко маж што некоја атрактивна му пратила такво барање, но одговорот е исто битен, бидејќи вика дека "фала за пријателството" - според мене, маж кој сака да мазне некоја женска нема да и пише фала за пријателството, туку чао маче, кај живееш, кога да се најдеме и сл. Друго, човекот нагласува и нејзе и вика: "да не ме разбереш погрешно", значи од старт и кажува дека тоа што подоцна ќе и подели комплимент не значи дека нешто сака со неа, затоа е тоа да не ме разбереш погрешно. Што има човекот да и се правда, ако сака да и се пушти? Ќе и каже, леле мацо тебе господ се ти дал, аууу каква си и не знам што...
- тоа што ти одговорил забрането ми е да пишам е зошто сака да не му се ограничува слободата, а тоа секој маж го нервира, како и љубомората (не го правдам, само претпоставувам зошто така реагирал)..може и се осетил убаво, некоја згодна го побарала, маживе стално сакаат да се сигурни во можноста да се привлечни, иако ги сакаат своите сопруги...
- ова последново не бил никаде без твое знаење и од кафана стално се јавувал да ги слушнеш гласовите...??? ти му бараш тоа, да се осигураш каде е, го контролираш или...?
Пиши, па да дадеме пак свое мислење и се надевам дека ќе ти помогнеме.