21.02.2012, 17:28
5422
Zdravo angell me intersira kolku te kostase histerolaparaskopijata vo sistina zosto najverojatno i jas ke pravam privatno posto vo gak uste ne rabotat aparatite a i da gi napravat ima lista na zeni sto cekaat i odeka da dojdam jas pak nema da se pravat ne mi preostanuva dr zosto taka samo gubenje na vreme ke bide,a i koja e razlikata od gak i privatno na ovaa operacija ne znam sigurno ima zosto golema razlika vo cena bilo,ti imase li rezovi pod popok,prasuvam mnogu zosto ic ne mi e jasno ne sum zapoznaena so ova.Pozz i blagodaram za odgovorot
< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 21.2.2012 17:33:14 >

,bravo dushicke,si uspeala mila i veruvam deka ovaj pat ke bide se kako shto treba,site sme so tebe i ja imash srekata od site nas
.
Sega ke odam kaj drug doktor na konsultacia. dajte sovet ve molam
август 2013г.
Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
.
.Terapijata ne se prekinuva naednas,jas ednas napraviv taka i ja dobiv taa vrednost od 60,29. Kaj maz mi spermogramot bese oligozoospermija ili taka nesto,namalena podviznost,mnogu deformirani (so dve glavi,dve opaski) koga go slusnav toa kosata mi se krena
mrzlivi.Sega mu se podobri,mu dadoa da pie spimen no tesko se najduvaa,ispi samo edna doza i tolku.A sega posto odi vo teretana i pie dodatoci,proteini ova ona spermogramot mu se podobri i sega e normalen. Imav samo eden spontan vo dek.2010.Na 19 imam zakazano za vo sistina pa da vidime sto i kako. Srekno pa izraduvaj ne so