за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
илина мене првото дете ми е родено во октомври и давав пливит до 18 месеци после летото не давав со намера да почна пак во есен ама педијатарот ми рече не треба е сега малава ке ми прави година во мај и мислам летото да не давам па од есен да ги продолжам до наредната пролет колку е правилно не знам кого и да прашам сите различно ми кажуваат
19.02.2015, 12:34
Melanija RR
7052
Ilina87 i moeto e 18m, znaci rodeno avgust, i zatoa e bez prekin.No mi rekoa sekako do letomaj-juni da koristime posle ke vidime
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
19.02.2015, 22:56
Ilina87
326
Фала многу. Искрено нема со кој да се конслутирам. Одамна го немаме однесено на ЗДРАВО, ја одлагаме ММР вакцината, а и матичната моментално не ни присутна во државата и нема кој да прашам. Се испаничив да не ги користиме предолго.
30.03.2015, 15:42
hopeless
529
Јас користам вигантол по две капки, по препорака на педијатар. До две години мора да се даваат секојдневно, а потоа само во зимскиот период.
30.03.2015, 17:13
lukajana RR
1481
Мене ортопедот ми рече до проодување да давам капки па летото не и зимата да дадам уште едно шише дека нема потреба нон стоп да се даваат
30.03.2015, 17:49
Melanija RR
7052
Мислам дека и во текот на тие две години ,педијатарот е најдобро да провери и препорача.Но зависи и кога е родено.Мене М ми е во август па еве ни рекоа до летоска 2 год да продолиме,но некаде мај-јуни е се консултирам пак за да го проверат.Дупчето е скоро затворено
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни