cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Вигантол,д3 или ад3

clock-img

18.02.2015, 22:21

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

илина мене првото дете ми е родено во октомври и давав пливит до 18 месеци после летото не давав со намера да почна пак во есен ама педијатарот ми рече не треба е сега малава ке ми прави година во мај и мислам летото да не давам па од есен да ги продолжам до наредната пролет колку е правилно не знам кого и да прашам сите различно ми кажуваат

clock-img

19.02.2015, 12:34

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Ilina87 i moeto e 18m, znaci rodeno avgust, i zatoa e bez prekin.No mi rekoa sekako do letomaj-juni da koristime posle ke vidime

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

19.02.2015, 22:56

clock-img

Ilina87

pencil-img

326

Фала многу. Искрено нема со кој да се конслутирам. Одамна го немаме однесено на ЗДРАВО, ја одлагаме ММР вакцината, а и матичната моментално не ни присутна во државата и нема кој да прашам. Се испаничив да не ги користиме предолго.

clock-img

30.03.2015, 15:42

clock-img

hopeless

pencil-img

529

Јас користам вигантол по две капки, по препорака на педијатар.
До две години мора да се даваат секојдневно, а потоа само во зимскиот период.

clock-img

30.03.2015, 17:13

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Мене ортопедот ми рече до проодување да давам капки па летото не и зимата да дадам уште едно шише дека нема потреба нон стоп да се даваат

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

30.03.2015, 17:49

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Мислам дека и во текот на тие две години ,педијатарот е најдобро да провери и препорача.Но зависи и кога е родено.Мене М ми е во август па еве ни рекоа до летоска 2 год да продолиме,но некаде мај-јуни е се консултирам пак за да го проверат.Дупчето е скоро затвореноuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Последни статии

article-img