04.11.2011, 12:42
2140
eden od znacite deka poragjaj pocnuva ( ne vednas se razbira) e i otpagjanjeto na mukozniot cep...drugite se bolki i puknat vodenak...toa e kako koga imame belo pranje samo rozenikava kafeava ili duri krvava boja...

........
,a i 8cava sto nemoze da iskoci me ubi vcera polos den i poveke bolka ne sum istrpela nikogas....kako generalna proba mi bese
iii..... lezam, lezam, bolkite pominaa
nishto od poragajot, ova za cepot shto zborish jas poima nemam kako izgleda, dosega nishto neobicno ne sum primetila, a se mi e spremno, samo go cekam denot i so torbickata pravo vo GAK
. Gledam nekoi od vas brzo ke se sretnat so bebufkite
, samo so lesno neka e, pa koga se ke zavrsi ke zboruvame kakvo ubavo iskustvo bilo
. nego sakav da prasam, koga pocnavte da se pripremate so torbata za poragjaj? Jas vo ponedelnik vleguvam vo 35ta nedela, ama sekoj den imam kosmari kako odam porano na poragjaj totalno nepodgotvena. A i uste nesto, sto se stavivte vo torbata?
se nekako odlozuvam za perenjevo alistenca, sekoj den i jas kako kremco generalki doma so cistenje!!! Kandidava ko da mi se povlekla malku, nemam sekret ovie dva dena, mnogu dosadna balterija, zdravje 34 ili 35 nedela na brisevi ke kaze rezultatot...lele gledam stvarno deka nekoi od nas se na minuti pred golemiot nastan, zenski samo hrabro i so lesno, auuuu edvaj cekam ubavi vesti da slusnam!!!
само што не сака да го сврти газето горе, си чучи и мака си нема
Не е ништо конечно, знам дека имам уште време ама така се натажив вчера...Мојава газла мала уште сега инаетчика.