|
*Elena* -> RE: Трудници во третото трмесечје III - од 27. до 40. недела (6.12.2011 14:57:30)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: vitalis E zdravo, jas celo vreme pijam mnogu voda i bez sise ne izleguvam od doma, a da ve prasam dali pocnavte da otekuvate.....na tolku voda.I imam mnogu apetit se sum gladna[sm=smiley13.gif], postojano jadam, i pocnav pak mnogu da spijam kako vo prv trimestar ili moze e od vremeto. E deneska odam vo kupuvanje celo vreme vikam ima vreme ama da ne me iznenadi [sm=duda.gif]. Jas so prvoto dete nemozev da nosam nikakov gradnik me stegase, cesase, pa i tie za doenje obicnite , togas se gradite senzitivni. Prasanje : kade moze da najdam aparat za odmolzuvanje ama elektricen ne tie na raka i normalno da ne e skap. Ikana stiskaj zabi jas i ti imame uste za nosenje.....[sm=duda.gif] Vitalis, Za aparat za izmolzuvanje imas vo enci menci na tommee tippee, chicco i avent, samo sto elektrincnite se poskapi. Jas zemav na Avent manuelna, mm mi ja naraca od ebuy za 1500 den so komplet sisence i cucla, i mi stigna od Anglija za 6 dena po posta so free shipping. Istata pumpica vo enci menci e 3000 den. Taka da ako mozes da si najdes nesto na net poevtino ke te fati...
|
|
|
|