*Elena* -> RE: Трудници во третото трмесечје III - од 27. до 40. недела (6.12.2011 12:13:28)
|
Aj dobar den na site, i dobredojde na cece81. Muabetot so prslucite, jas uste nemam zemeno prsluk za doenje, neznam uste kolku ke mi porasnat gradite posle ragjanje, ama eve go kaj i da e ke bide. Cela bremenost ja pominav so meki sportski prsluci od pompea, nemaat ni zici, ni lastici[sm=smiley36.gif] Sinoka ve sledev do kaj 21h, potoa imav mnogu jaki bolki vo kicmata i gorniot del od stomakot, i toa mi traea 4h, se povtaraa na sekoi 20 min, i konecno koga mislev deka ke se spremam za vo GAK, negde okolu 1:20h mi prestanaa i si legnav. Cudno bese sto na sekoe bolenje idev vo wc i mokrev kako luda, a nemav ni gram tecnost ispieno. Sega od sabajlevo sum kako utepana, i osekam nekoi mali bolki ama vo dolniot del na stomakot kaj jajnicite, i se spremam za nova tura bolki (ako pocnat)[sm=smiley13.gif] A za muabetot so odbivnosta kon nekoi luge, jas i pred bremenosta ne bev nekoj sto mnogu tolerira, ama sea pa ic, i jazikot mi e stalno pobrz od mozokot[sm=smiley36.gif], ama ne mu se zamaram mnogu, sea i na toa ako mislam[sm=smiley36.gif]. Ajde pozz i ubav den, ako ima nessto novo ke ve izvestam[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|