ivoni4ka -> RE: Трудници во третото трмесечје III - од 27. до 40. недела (1.1.2012 21:43:08)
|
debelka08 jas ne mozam tocno da ti kazam kako izgleda otvaranje so bolki oti oti jas sum otvorena 2sm bez bolki sum a kolku sto znam bolki se custvuvaat dolu vo stomak kaj jajnici vo polovinata kako menstrualni bolki se javuvaat vo pravilen vremenski interval na 20 mn prvo pa na 15 i taka natamu i vremeto se se skratuva, a inaku jas si osetkav koga mi se skratuvase grloto na matkata i koga se otvarav kako steganje ili peckanje vnatre vaginalno toa traese nekolku pati dnevno po 1-3 sek ama nepravilno za da go definirav togas kako bolka nemozev, asega osekam deka bebeto e mnogu nsko nemozam poveke od 5 min da sedam na stol bidejki pocnuva intezivno da mrda dodeka ne stanam i bidejki i dosta spusteno me bole cela karlica a najveke sramnata koska posebno nautro dodeka ne se razdvizam posle nisto. zatoa t vikam ako se slab bolki i na pravilni vremeski intervali i so disenje ne prestanuvaat togas odi na lekar, ako pretsanuvaat so disenje togas se lazni i ne se pravilni togas samo legni na levata strana i miruvaj taka mi kaza d-r od re-medika pa pisi sto kako inaku koja nedela si?
|
|
|
|