Mrs.Tinka -> RE: Трудници во третото тромесечје III - од 27. до 40. недела (27.11.2011 13:55:25)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana Kremco magneziumot sprecuva predvremen poragjaj i kontrakcii, odnosno da nemas grcevi. Znam nekade procitav deka nekoja zena prestanala da go pie i za 10 dena se porodila...neznam kakva i bese situacijata tocno, dali na termin ili predvreme! Miana retko se pojavuva za vikendi, garant uzivka so familijata[sm=smiley36.gif] Obicno od rabota pisuva! Ne se plasete, sigurno e dobra, samo setka i se sprema poleka[sm=smiley1.gif] Mene dorotea me zagrizuva seriozno[sm=zmeden.gif] Na anamari i e termin pa sigurno vekje se poragja ako ne zavrsila vekje i e zaedno so bebuF! Mene mi rekoa vcera da sum izlegla malce na vozduh, ama strav mi e da stanam, pa si sedam domce, lezam i brojam denovi [sm=smiley36.gif] Ikana, nemoj samo na vozduh da izleguvas, imase apel hronicno bolni i trudnici da ne se setaat. Index-ot na zagadenost na vozduhot bil plafon [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|