lili31 -> RE: Трудници во третото тромесечје III - од 27. до 40. недела (26.11.2011 14:11:55)
|
MILA pa kaj si,se izgubi,sum prasala i za tebe nekolku pati ali nieden odgovor....si mislev veke se guskate so[sm=duda.gif]...i jas uste nemam nisto novo,bev u GAK vo ponedelnik,pak vo ova nedela ke si odam pa da vidime,,,,,aj pa moze ke se sretneme tamo[sm=smiley36.gif] ikana bas ubavo si napraela,mene cesto mi se desava da placam i toa kako ali bez povod,onaka mi doaga,me gleda mm i mi vika pak pocna ti?a jas pak mu odgovoram,od hormonite mi se[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A za carskiot,mislam podobro e prirodno,i sekoja trudnica bi sakala taka da se poraga -ali ako mora togas podobro so carski nego trista problemi da imame posle(osobeno imam strav od podpomagalnite sredstva,kako sto gi vikat dr:forceps,vakum kaj nekoi ostavaat trajni posledici )zatoa ako treba ic da ne se sekirame,jas bi napraila i carski,a ako imas uslovi za normalno i bez veza od panika odis na operacija za mene toa ne e normalno,na kraj kraeva Gospod neka ni pomogne i olesni,zs ke gi zaboravime site maki stotuku ke go vidime[sm=duda.gif].ufffffffff odvaj go cekam toj moment[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|