Mrs.Tinka -> RE: Трудници во третото тромесечје III - од 27. до 40. недела (26.11.2011 23:35:04)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: lili31 so pomin neka ti e Tinka,pa kako toa?aman be se iznamacivme vo krajot,,,,,,,,i mene me pregledase vaginalno ali normalno bolese ,ne kojznae sto,i posle pregledot krvaris,mojot dr mi rece so samiot pregled gledame dali si otvorena i plus mu ovozmuvame na matkata da se omeknuva ,neznam sto praese ali mislam cela raka ja utna vnatre[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ova za da se smeeme malce,,,,pa normalno kako kaj site zeni .....tinke dali bese ti otvorena i kolku?mene tri prsta i mi rece ne odi poveke od 5 dena ,ali me zafrkna,sum sedela celo vreme spakuvana kako za vo bolnica,izdepilirena,sekoj den izbanjena ikikikikiki i pak nisto,nikakvi bolki,znaci nitu doktorite ne znaat koge ke dojde vistinskiot den[sm=jezicek.gif] ,nema procenka Ic ne sum ovorena, a boli. E sto boli kojznae. D-rot vika grloto na matkata smaleno, toa krvarenjeto isto dobar znak, postelkata zrela a ni eden prst ne sum otvorena. Stom boli ke si pocne otvaranjeto.
|
|
|
|