Fiao -> RE: Трудници во третото тромесечје III - од 27. до 40. недела (22.11.2011 9:39:37)
|
Dobro utro! Se nadevam Anamari e veke zaminata, nema potreba da se ustrucavas, podobro ke odis da si bides sigurna za sto se raboti, otkolku da sedis doma i da se nerviras i da se mislis sto se slucuva. Mene mi mirisa na bebence, a kako sto kazuvas i vreme ti e [sm=bravo.gif]. Inaku jas sega se ubavo spijam od bremenosta, ama za da covek ne e raat neli, sega me budi silna zabobolka [sm=smiley13.gif]. Planiram denes da odam i da vidam sto e rabotava i sto ima, se da napravam, zoso posle nez koga ke mozam sleden pat da odam, a ne sakam so bolki da sedam... Inaku vcera bas go gledav ministerot za zdravstvo vo emisija i kazuvase za mnogu raboti koi se prevzemaat vo zdravstvoto ama bas za novata GAK ne padna muabet, vo sekoj slucaj, od mnogu bliski izvori jas znam deka novata GAK e pri kraj i sega veke ja finisiraat, taka da ocekuvajte ja mnogu poskoro... mozebi nema da ja fatam jas, ama mislam deka onie sto se so termin vo januari ke uspejat da se poragjaat vo nova klinika [sm=bravo.gif]. Mislam deka vrabotenite tamu iskreno neznaat bas tocno koga ke bide, isto kako sto mene doktorot na prviot pregled mi rece najverojatno ke cekame uste 7 godini, a novata GAK profunkcionira za pregledi veke sledniot pat koga otidov, nemase ni cel mesec. Zatoa veruvam deka ke bide mnogu poskoro od 1 godina kako sto spomna Ikana.
|
|
|
|