Fiao -> RE: Трудници во третото тромесечје III - од 27. до 40. недела (21.11.2011 13:05:57)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Zivka* ИЗВОРНА ПОРАКА: Fiao Inaku jas pravo da vi kazam iam cuvstvo deka aber neam... Nitu do sega sum osetila lazni kontrakcii, nitu imam tecnost vo gradite (iako imase eden period vo 20 nedela koga pocna da mi tece po mnogu malku, ama posle nekoe vreme prestana i sega nisto), bebevo e prilicno visocko kacenko, uste me pritiska vo rebrata, taka da, ako me prasate mene gledam jas ke si pocekam do termin ako ne i jace [sm=smiley36.gif]. Kako i da e podobro da si posedi tamu uste malku, ama ako nadmineme termin, nameravam da odam so provokacii ne bi sakala premnogu da sedi vnatre, a kolku sto jas znam ne ni cini posle termin mnogu da zaseduva... Kako se drzite mamicki ,jas samo da ve pozdravam ,sea kaja spie pa imam vreme da prolistam niz ringeraja sto ima novo [sm=smiley1.gif] i jas bev ista FIAO ,nemav lazni kontrakcii,nikakvi znaci za poragaj i ja mislev ke si sedam i po termin no 4 dena pred termin me fatija bolkite :)))) se nadevam deka ke bide na vreme,si znae [sm=duda.gif] koga da izleze ,inaku kolku sto znam jas 2 nedeli moze da sedi posle termin,taka da nemaj gajle,backi od mene i kaja i so lesno mamicki... p.s. dali znae nekoj da mi kaze kako mozam da ja napisam mojata porodilna prikazna? vi blagodaram Hmmm... Mene maticnata mi rece deka ne e bas preporaclivo da se ceka povekje od 5-7 dena, iako i jas znam slucai koj nadnosele i po 2 nedeli, ama znam deka toa ne cini najmnogu zaradi pomatuvanje na plodovata voda, pa iskreno od taa pricina i ne bi ni sakala, a i dosta ke i bide veke, pa site tuka so netrpenie ja cekame [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Backi i od site nas do Kaja [sm=duda.gif]
|
|
|
|