lili31 -> RE: Трудници во третото тромесечје III - од 27. до 40. недела (23.10.2011 21:08:29)
|
ana mari neka ti e so pomin,nie zaedno sme so terminot,i jas vlegov vo 35 nedela,isto i jas imam bolki ali mislam se e od besikata sto pritiskuva,napraviv analizi ,mi izleze Le 10-15 vo urina i bakteriska flora sto znaci infeksija pa zatoa se i tie bolki,vcera pazarivme za bebusot nekoi alista[sm=smiley36.gif],epten ubavi malecki stvari,veruvaj uzivav,sto ne kupiv-no koga se vrativ doma sto da ti kazam,mi dojdese deka sega ke mi izleze bebceto,bolki vo stomakot,steganje,pritiskuvanje....,ali se gledase deka e od zamor,pa zatoa si lezam i se odmaram uste i deneska,strav i e ,rekov da gurneme uste 2 nedeli,pa neka izleze[sm=smiley36.gif],i taka odvaj cekam da go guskam[sm=duda.gif] ..................................................................... navistina taka e,kade i da se porodis bitno e bebceto i majkata da se vo dobra sostojba,ali mnogu se plasam zosto sekoj den slusame razlicni losi iskustva,pa zatoa i ve prasam za sesto me interesira,veruvajte ili ne ,bez forumov ke bidev mnogu down,vie mi davate podrska.... posakuvam site trudnici da pominat sto polesno i bez komplikaciji...
|
|
|
|