mamicka77 -> RE: Трудници во третото тромесечје III - од 27. до 40. недела (22.10.2011 11:59:29)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Fiao ИЗВОРНА ПОРАКА: Ljubovce Dobroutro mamicki... Neli vi kazav deka vcera bev na ctg i vaginalno me pregledaa vo GAK,i vecerta posle nekoi 6 saati od pregledot koga pocna krv da mi tece,jas se izvadiv od pamet,pocekav nekoi 15 min se poveke mi tecese i so maz mi vo kola i na dezuren vo GAK... Mi pravea pak ctg valda bese dobro (zasto nikoj nisto ne mi kaza) i pak vaginalno me pregleduvaa...ne mi e jasno dali samo mene ova tolku mnogu me boli,jas mislam ke skoknam od stolica koga mi gi brcaat prstite,glas ne pustam ama rackite od krevetot mislam deka vo race ke mi ostanat...taa sto me pregleduvase najverovatno bese nekoja stazantka za dr. zasto na kraj ja barase dr sto e na dezurstvo da se potpise,i koga i se javi da ja prasa sto da pravi so zenata sto e za poroduvanje(bese pred mene ),dr od tamu i rece deka sega ona ke spie i da ne ja zamara za se i sesto da i se javuva,epten nesto ako bilo hitno.....i ovaa normalno glasno iskomentira pred site tuka sto bevme ....ne mi se veruva sto se slucuva,neznam samo dali da ja pisam so ime i prezime za koja dr stanuva zbor zasto na kraj morase ona da se potpise kao navodno deka me pregledala i devojceto se tufkase kako da i otide...zborot mi e tolku se razocarav... prvo pred mene imase edna zenicka taka poskromno izgledase ama bitno dosla da se poraga i so bolki,zenata si ofkase,a sestrata mnogu losos se odnesuvase so nea...pred mene i rece ajde oblekuvaj ja spavacata,zenickata i vika...samo malku mnogu me boli...i ona i vraka:ajde da ne sakas jas da ja oblecam,sto e sega ova....mi dojde jas da i vrzam edna...i si rekov narocno ke pisam na forumov i ke ja opisam deka bese plava so siski i na kaj 32 godisna vozrast...odnos NULA!!! i resiv bez vrskata da ne se pojavuvam veke,ako sakam da imam normalen pregled... inace krvarenjeto mi bilo od pregledot prethodno [sm=smiley1.gif] rano e za bebuska moj [sm=duda.gif] pozdravce do site,imajte ubav den... E znaci nisto ne me vadi povekje od takt od vakov odnos! Taa zenickata so ofkala ocigledno bila mnogu fina, zoso da i bev jas za vrat ke ja fatev, kako bi bila pobesnata vo tie bolki, koj znae kaj ke i bese krajot! Mnogu mrazam takvi smrdli!!! izvinete na mojot spanski, ama stvarno ova me vadi od koza! I jas slusnav deka ovoj minister probuva da ja potstegne klinikava ama dzabe bre ne e drzava za vakvi goveda... ete on kolku i da kontrolira, pozadi negov grb se biva. A bas me interesira imeto na taa gospozata so trebala da se naspie.[sm=hudicek1.gif] mamicki sekade ima po nekoj lev jas koga me fatija bolki i koga otidov vo bolnica sabajle vo 5 casot i sestrata luta bidejki ja razbudiv od spanje mi vika zosto si dojdela tuka da se poragas jas i vikam pa kade da odam pa tamu kaj vas (a jas se porodiv vo bolnicata vo Stip a sum od Probistip)i jas i vikam pa maticnata mi e od tuka mi dojde do usta da im recam pa mnogu se saglmni i tie tamu kako vie tuka ali aj si prekutav sobrav nekako sila da ne ostavam vednas los vpecatok i koga me pregleda mi vika sto si se zatrcala da ragas koa imas uste mnogu vreme do raganje sto si mi dojdela da ragas so dva prsta otvorena i veke ne mozev da prekutam i vikam pa jas od deka da znam koga da dojdam treba li da pocnam da ragam doma pa togas da dojdam,i samo me satvi na ctg i vednas go iskluci svetloto i si legna na krevetot si se pokri i si zaspa, vo toj moment mi se idese da si gi zemam torbicite i da si izlezam preku vrata ali znam deka nemase kade da odam
|
|
|
|