Natasa981 -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (29.9.2011 13:14:56)
|
Mene mi ispukaa strii na gradite, ne nosam prsluk a i slabo se mackav, mada ne veruvam deka ova ima nesto vrska..Planiram da si kupam prsluk za doenje, pa ke vidime.A dali planirate da kupite onakvi vloski za gradite, za posle doenje na primer, da ne istekuvaat ili neznam veke za sto se koristat..? Gledav edni po prodavnicive, imaat onakvi ednokratni (se frlaat po upotreba) i pamucni ( se perat ) ?Neznam sto e podobro i dali se neophodni. Mila, ne mi dadoa terapija za ova so urinokulturata, zasto ne se pokazaa koi bakterii gi imam, potocno izleze sterilna mokracata (znaci cista), a prethodno neli spomnav rezultatot pri ispituvanje na urina bese <dosta bakterii,pozitivno na proteini>. Bev neli i na eho, bebeto e ok, ama doktorov rece neka si posedi uste malce, ima vreme za izleguvanje:) Jas pa ic nemozam da spijam, se budam na saat vreme za wc, katastrofa.. miana, ili neznam koj prasa, mislam deka nema potreba da odis na 4d eho po tret pat, ako se bilo vo red na prethodnite. Jas eve ne bev, ama ne me ni upatija. Inace, odam redovno na casovive za trudnici sekoj cetvrtok, taka da i vecer sum, ke vidime sto ke ne poducat:)
|
|
|
|