mila28 -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (28.9.2011 9:14:25)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981 Lele vesnab, izvini te pomesav so ana mari, znam deka ti ke si pocekas uste malce, imas vreme:) dodusa i mene terminot mi izgleda nekako daleku, ama neka si sedi bebe uste malce, rano mu e. Denes mi gi zemaa brisevite onie posledni za periodov, pa ke vidime.. A pazete go sega ovoj moment, rezultatite od urinata ispadnaa katastrofa, so bakterii i proteini, a urinokulturata ispadna cista i sterilna.. Znaci bez bakterii..?! E kako moze ova? Bev i na ctg kaj doktorov sto ke me poraga, se e ok, samo mene pritisokot mi e pokacen malce..veke izvesno vreme mi e 135/90, 140/92.. Stoznam jas se osekam dobro, mozno e da se vozbuduvam deka mi ide poragajot, pa me faka panika potsvesno.. Mi dadoa terapija dokolku mi se kacuva nad 140.. Neznam sto ke pravam, aman veke od tie apcinja Pa mozebi ne bila sterilna cskata ili dokolku del od sekret od vagina se pomesa so mokraca moze da dade takov lazno pozitiven rezultat.. ne mi e jasno kako..zatso dokolku imas bakterii bi trebalo da gi pokaze i na urinokultura? Sto ti kaza maticniot, ti dade terapija ili se ne?? Vo vakvi slucaevi se zima predvid urinokulturata neli?
|
|
|
|