Bethany -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (12.9.2011 11:34:39)
|
Zenski, eve samo da se prijavam. Tuka sum se uste... denes mi e termin, ama nisto... Bev sabajle na ctg, se e vo red. A jas si cekam moeto bebence da izleze. Nokeska imav nekoi kontrakcii, ama neredovni, mada doktorot vika deka kaj i da e bi trebalo da stanat i pocesti i pointenzivni-mislam tie ocekuvani :) Pa cekam i cekam.... cim osetam kontrakcii, jas se izraduvam i si vikam eve ide, ama nisto... ne znam do koga ke cekam, ama ne sakam dolgo :( Veke sum epten netrpeliva. Jas kako da imam toj zoltenikav iscedok, go prasav doktorot treba li da imam kako sukrvica, toj vika mozebi kaj tebe nema da ti se pojavi bidejki imase vaginalen pregled pa mozebi togas so krvta i toa mi ima isteceno. Mamicka77, mnogu mi e milo sto se porodi i sto pomina dobro... se nadevam takvo i moeto iskustvo ke bide. Se najubavo ti posakuvam na tebe i tvojta princeza, da uzivate sekoj den. Guski trudnici, koga ke mozam jas pak ke ve citam i pisam.. se nadevam sledniot pat ke vi soopstam najubavata vest [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/love.gif[/image]
|
|
|
|