vesnab -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (20.8.2011 19:22:45)
|
mamicki... sakam da ve prasam neshto, da ne imala nekoja slicno skustvo pa da mi kaze... vcera nekako mnogu me cesase dole...vaginata.... i odam vo wc na toaletot krv, ama mnogu malku 2-3 kapki, se izvadiv od pamet, nemozev da se smiram od placenje, denta nosev tanga a prethodniot den na depilacija bev, pa moze od toploto deka na rabota i tangata i nekoja infekcija, mpoima nemam... maz mi se javi kaj ginekologot i on rece deka ne e strasno, deka ranicka verojatno sum imala i deka ako e neshto nedaj boze kje sum krvarela mnogu.deka mene krvta ne mi poteve skroz od vnatre tuku od strana, i imam kako nekolku bruncinja, taka izgledaat i vcera neshto belo, kako belo pranje.kupiv kanesten kako shto rece doktorot i se mackam, eve i denes i ne osekjam ceshanjew, moze epten minimalno, toa beloto vekje go nema a tie kako ranicki se namalija no ushte stojat......se plasam, rekov od denes ni tanga ni nishto, iznakupiv pamucni gaki obicni ama ne e seddno, si mislam celo vreme....pomagajte, kazete ako vi se slucilo neshto slicno....tnx
|
|
|
|