vanessa30 -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (23.8.2011 10:57:01)
|
Tesko funkcioniram Natasa981, sekoj den mu blagodaram na toj sto ja izmislil klimava, boziji dar, cel den pod klima i na rab i doma, tesko mi paga samo vo16.30 koga treba peski da otidam do doma ama nekako izdrzuvam 10 min e samo peski. Inaku jas pocnav da se sprmam za bebusko, kolicka i krevetce imame kupeno, i postelnina, vo sabotata bev so majkami i kupivme kebence, bodibenkicki, tetra peleni i svedski peleni i krpa za banjanje. Cekam uste eden paket da mi stigne od zolva mi, da vidam sto ima za da ne kupuvam raboti sto veke mi gi kupila. Pa posle se sto treba ke dokupuvam. Vo plakarot veke napraviv preraspredelba na rabotite i otvoriv mesto za oblekata i rabotite na bebusko. Duri i prasak si zemav za besbeska obleka, zmav onoj DUEL senzitiv (so bebence na slikata) neznam dali e dobar , ama planiram po dvapati da gi plavam alistata. Ama toa ke poceka da pocnam so trudnickovo. Mozebi uste mi reano so ova kupuvanjeto, ama merak sto da se pravi[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Pozz
|
|
|
|