vesnab -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (19.8.2011 8:30:38)
|
Fala mamicki , denovive idam po miderce :) inace nosev M broj, sega poima nemam, ama mislam deka XL :p no verojatno L kje zemam za ubavo da me stega :D:D:D, mnogu sum popravena :( site vikaat deka ne sum, kao demek malku epten mi se poznava, a jas se osekjam kako slon, moze deka sum visoka 180 cm sum pa ne se primetuva mnogu, neznam za vas no jas premnogu se optovaruvam so kilaza, i nekako panika me fakjs :P molam gospod brzo posle toa da se vratam vo normala, maz mi samo se rasprava so mene koga mu vikam deka ushte prviot mesec posle poragaj na dieta kje bidam haha ... zeni sme vekje neli :P no ne znaci deka treba da se zapostavime, uteha e shto jas poznavam zeni shto se popravile i do 30 kg, a sega se isto kako prethodno, ako ne i poslabi, bash mi teknuva, tuka nekade pisuvase deka se popravila 30 kg a za 40 dena imala samo 3-4 kg plus, toa e super....offff dosta pisuvam :) ve pozdravuvam i vi posakuvam prijaten den, i posleden raboten...KONECNO VIKEND yuhuuuuuuuuuuuuu :D:D:D
|
|
|
|