mamicka77 -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (17.8.2011 19:57:16)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: hoho Добро утро на сите.Ме немаше некој ден ама не се прибрав дома да ви кажам[sm=smiley36.gif] Се растрчав за бебушот зошто ништо немав купено па ме фати паника да не се породам, кој ќе купи, дека нема да ми го погодат вкусот, и така. Андрианче и јас од денесс ќе почнам да перам. Се мислев со што да перам, читам дека викат да не се пере со Ариел а јас само тој го пошитувам и ниеден друг. Па вчера купив Персил со бебче на кесата и има знак дека е дерматолошки тестиран. А за омекшивач исто викаат да не се става, ама како ќе се омекнат убаво облечињата? Ајде искусни мамички што се породивте скоро пишете за вашите искуства, ама побрзо, сакам да перам[sm=smiley36.gif] Иначе јас ќе се пораѓам во Систина и за таму треба само прибор за лична хигиена, и облека за бебето и за мене, така да сигурно е исто во сите приватниболници. И сите ми се чудат како тоа не сум спремила торба за во болница, а што да спремам[sm=jezicek.gif] Hanna 81 да на таа продавница мислам, баш крш ама има убави колички, баш гледав една со транспортер е и со 3 тркала 18 000 беше, а има од 7 000 нагоре. Ние уште се мислиме каква да земеме. И во енци менци има преубави колички. Лелеле се изнапишав, ама па ме немаше 4 дена [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] hoho jas omeknuvac ne stavav na alistencata na bebceto ima duel gledav po prodavnicite so bebe i pisuva za 0+meseci fakticki za novorodence e ama jas ne planiram da mu stavam do godina pa potoa ke vidam a prasok mu kupiv dule bebe,pa vidi si ti sega tvoj izbor ke vides ako se isfrli alergija ke smenes ili ke prekines nema da stavas
|
|
|
|