Annet -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (13.8.2011 18:28:37)
|
mamicka77 ne bese ni rozevo ni kafeno,prozirno bese ,kako tegavo ne se odlepuvase od gakite.. a denes mojot maticen ne raboti,nemam broj,of da odam vo bolnica neznam,nemam nikakvi bolki,niti vodenjak puknat.................. ajde ke vidam sto ke napravam,ke cekam do vecer, pa ke vi pisam.. fala ti mnogu jas sum citala tuka deka treba da se rozevo ili kafeno ama si vikam da ne e i vaka nekogas pa??? ajde ke pisam jas... ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77 ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet женички сега на гаките имав едно бело прозирно како течен силикон,дали е тоа тој чеп и што треба да очекувам понатаму,немам болки??????????????????? ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet dobar den i od mene[sm=smiley1.gif] kako ste zenicki ubavki?? dali i na vas vi se spie kolku mene,ili sobiram sili za poragajot.....?? uste aber si nemam utre mi e posleden den ,termin......uste nisto,mu se zaarni na moevo bebule vo meseto[sm=smiley1.gif] ajde koga ke saka ke izleze..... anet ne znam sto da ti kazam ima sansi da e toa a bel li bese bidejki na mene patronaznata mi kaza kako rozenikavo ako vidam ligavo ili kafeavo takvo deka e toj cep najdobro ako imas telefonski broj od tvojot maticen i ako si bliska so nego javi se i prasaj go najubavo ili pak otidi do bolnica ako planiras vo isti grad da se poragas
|
|
|
|