Yummy Mammy -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (9.8.2011 14:52:58)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981 i mene me ubi vremevo ejj..kako utepana sum! spiete li noke?? jas ic! se preeepotuvam cela nok,me faka s`klet,abe sto e ova,kako ke se izdrzi ,neznam..ahh nekako ne veruvam deka ke zaladi,prosto ne mi se veruva:) inace,planiram da se napijam Rupurut za ova kiselinistava, go kupiv odamna ama izgleda sega za prvpat ke probam, zasto ne e izdzlivo veke,valjda ne e stetno sega vo 29ta nedela da pijam. Bev denes pak na pregled, bebceto e super, imam i edna ubava slikicka od nea. Jas piev Rupurur pred bremenosta i mozda vo prvite meseci koga uste ne znaev deka sum trudna. Rupurut-ot mi napravi strasni problemi so stolicata i odvaj se oporaviv, ne bi go preporacala na nikogo. Mene za kiselinite mnogu mi pomaga Coca-Cola. Znam deka ne e bas korisen pijalok, ama mnogu pomaga. Jas nikogas ne sum piela nikakvi gazirani pijaloci, a i so prvata i so vtorata bremenost mnogu mi pomaga, i ne se ustrucavam da se napijam po edna caska so jadenje ili posle jadenje za da mi olesni.
|
|
|
|