Bethany -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (6.8.2011 22:04:08)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981 uf i jas spiev super nokeska, ne se razbudiv nitu ednas, ne se ispotiv nitu ednas,izgleda bese svezicko..molam boga da zavrsi letovo, nekako nemozam da go podnesam veke. eve citam vie pocnavte da si kupuvate za bebinjata, jas seuste ama bas nisto ne sum kupila. neznam ni od kade treba da pocnam[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] tuku vie kako ste so termini zenski? hoho, lady bug, bethany, mamicka77..? site li ste vo septemvri? jas zdravje ke si go cekam oktomvri, off imam vreme lele koga ke mi tekne..uste nesto sakav da ve prasam, kolku pati odevte na 4d eho, se mislam dali da odam uste ednas, sega pri kraj, ima li potreba, ednas pravev vo 12ta nedela i vtorpat vo 22ra..? dali ke ima potreba za uste edno ,neznam zatoa me interesira Наташа, јас да ти кажам па не бев ниеднаш на 4д, не сакав. Мислев дека нема потреба. На тие прегледи во 12 и 20 недела се гледале параметри на не знам какво е ово ехо и двата доктори што ги имав не ме праќаа на 4д, ниту пак на некои додатни прегледи. Не си барав проблем таму кај што не беше, ако ме разбираш, така се каже? Сепак ти си види, секој најдобро си знае. И не знам да ли можат да видат нешто повеќе на 4 д кога веќе бебето е поголемо?
|
|
|
|