eleonorastrumica -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (2.8.2011 16:57:43)
|
trajce po dedo mu,pa da vides kakva slucajnost ili kako sto velat postarite Gospod sam si gi rede rabotite,bebceto se vika Trajce po svekorot,jas sum krva grupa A-,mu zemaa krv za da go proverat koja krvna grupa e za da primam Rogam,izleguva A+,tatko mi e taa krvna grupa,i se smejam vo bolnicata im velam na edniiot dedo imeto da se raduva,na drugio dedo krvnata grupa,pa taka interesna koincidencija na sto jas se osekav mnogu srekna,i mnogu se dobrocustvuvam sega kako majka,fala mu na Boga sto mi podari angelce drugarce ,na koj sekoj moment mu se raduvam,vi posakuvam i na site sto ne ste porodeni da im se raduvate taka koga ke se porodite,jas uste ne bev svestenad operacijata se mi bese matno pobarav da mi go donesat a on placese i koga go gusnav odma se smiri i jas se rasplakav vikam sto znaci majka da si,niedno custvo ne e kako toa veruvajte,poubavo nesto vo zivotot nema,otkolku da stanes majka pozdrav na site
|
|
|
|