|
blond -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (14.6.2011 18:18:34)
|
Помина и ЦТГ. И ништо, немам болки. Се е добро, во сабота да се слушнам само со гинекологот (ако евентуално до сабота немам болки). И така. Се разочарав малку, му мрчев на мм дека сакам да се породам, па ми се развика дека сум претерувала што секој ден што сум така зборела. Зошто маживе не сфаќаат??? Па секој ден ми е долг 60 часа, а не 24. Нив им е лесно, ќе отидат на работа (колку и да име тешка работата), ќе се вратат дома, оп јадење, кафенце, спиење, ТВ, компјутер и им поминал денот. А ние кутрите [sm=smiley13.gif] ќе си чекаме и чекаме и чекаме. Преска искористив ситуација и си купив некои работи за дома што ми фалат, па ми збореа како сум требала да чуцам пари,многу пари ќе ми требале после пораѓајот за да сум дала на докторот и сестрите. Е ова не го сфаќам. Колку пари вие сте дале/планирате да дадете на гинекологот што ќе ве породи и на сестрите? И зошто воопшто МОРА да се дава ? Во ред да ги почастиш благо ова она, ама пак пари бе? Зошто си земаат плата ????? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|