writing-img

RE: Знаци на бременост

clock-img

01.03.2011, 15:38

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

rozalinda kako si
Sto se slucuva dobi ili seuste ne si

Биди тоа што си

clock-img

01.03.2011, 17:34

clock-img

rozalinda

pencil-img

53

da dobiv....

clock-img

02.03.2011, 09:47

clock-img

rozalinda

pencil-img

53

Se trudime  sega  i  ovoj mesec ,pa da vidime , bez nekoi posebni optovaruvahja.se nadevam na user posted image ,pozz

clock-img

06.03.2011, 13:10

clock-img

Azzura

pencil-img

50

Zdravo , jas eve ve citam denes i vikam da vi se pridruzam... Minatiot mesec gi kupiv onie lentite za ovulacija i napraviv test na 14 den od ciklus (pod pretpostavka deka ke imam ovulacija) ama nishto ne pokaza, osven negativ. I si dobiv najnormalno...No, ovoj mesec osetiv kako mi se oteceni jajnicite okolu 8 den od ciklus. Togas napraviv pak test za ovulacija i mi pokaza dve crti, znaci vo tekot na 48 casa, sekako bi se pojavila ovulacija...Bas togas vodevme ljubov...ama mestoto bas i ne ni bese soodvetno, pa morav da se izbrisham .... Sega sum na 10 dena pred dobivanje i gradite strasno me bolat. Mozno li e da se "fatilo" nesto, so ogled na toa sto ovulirav?

clock-img

06.03.2011, 13:25

clock-img

rina13

pencil-img

1147

zasto da ne moze treba samo eden edinstven spermatozoid i edna jajce kletka za bebence,i onaka spermata ne se zadrzva tuku istekuva po odnosot taka da toa sto si se izbrisala ne znaci deka ne si bremenauser posted image .....

clock-img

06.03.2011, 14:14

clock-img

Azzura

pencil-img

50

Девојки, морам ли да чекам да ми доцни за да направам тест за бременост? 

clock-img

06.03.2011, 16:40

clock-img

humana

pencil-img

596

Ima eden test mislam 450 den deka e vo zegin,se pravi 5 dena od zacnuvanjeto:))

clock-img

06.03.2011, 17:53

clock-img

Pepe

pencil-img

56

Lele,prv pat slusam za vakov test.Bas super.Kako se vika?

clock-img

06.03.2011, 18:09

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Pepe SelfClear se vika testot, no sekako najpozelno e barem da pocekas eden den po izostanuvanjeto na ciklusot, srekno da si vidis user posted image iliuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

06.03.2011, 22:24

clock-img

humana

pencil-img

596

jas preeska kupiv test za ovulacija,i deneska pokaza negativen,se nadevam deka denovive ke iskocat crtkite dve

clock-img

11.03.2011, 12:40

clock-img

rozalinda

pencil-img

53

Site sto imame slobodni odnosi i sto sakame da zabremenime,veruvajte gi citam postovite od site rrajki,site gi imaat istite simptomi na bremenost a tie vsusnost se i simptomi na PMS.ZASTO E TOA TAKA? sto se slucuva vo organizmot posle ovulacijata?...normalno ako ne se zacnal plod sekako deka organizmot se sprema za slednoto dobivanje i simptomite od tipot glavobolki,bolni i oteceni gradi,ankcioznost,losenje itn. se normalni i svojstveni ,no sto e so organizmot koga se zacnal plod a simptomite se isti se dodeka ne nastane docnenje na menstruacijata pa taka da znaeme deka sme bremeni, a do togas psihicki umirame .pozdravce do site ringerajki...ve sakammmmmmmm i na site vi posakuvam user posted image

clock-img

12.03.2011, 09:25

clock-img

rozalinda

pencil-img

53

pozdrav do site ringerajki...pa kaj ste be devojki, nema nikoj da se ukluci vo razgovorite,,,,il;i site ostanavte bremeni...ako e taka sreknoooo,pozz

clock-img

12.03.2011, 10:45

clock-img

humana

pencil-img

596

Nesme ostanati uste bremeni,i nemem ni znaci na bremenost,zatoa ne pisuvam na ovaa tema:)))se nadevam deka ke imam pa ke pisam

clock-img

12.03.2011, 11:40

clock-img

rozalinda

pencil-img

53

da se nadevame sto pobrzo,bez sekiracii,sve ke si dijde na svoe mesto...ve sakam

clock-img

21.03.2011, 20:18

clock-img

negla

pencil-img

236

koga pocnuvaat da bolat gradite ako si imal odnosi za vreme na ovulacija i po nea?mene uste ne me bolat ,a za 7 dena treba da (ne )dobijam?duri denes po malku posnuvaat da me bolat!!! toa znaci deka ne sum  user posted image     user posted image ?

clock-img

21.03.2011, 20:21

clock-img

negla

pencil-img

236

a inaku imam blagi bolki vo dolniot del na stomakot uste pri prviot pat koga svrsuvase mm i bolki vo bubrezite, a ponekogas i zelba za (ne)jadenje i zdriganje i gadenje!

clock-img

21.03.2011, 20:29

clock-img

negla

pencil-img

236

user posted image  lele se osecam deka ke dobijam , a ne sakammmmmmmm  

clock-img

21.03.2011, 21:36

clock-img

Anonimen

zdravo, napraviv test i mi pokaza user posted image , denes bev na ginikolog i mi kaza deka seuste emnogu rano za da se kaze so sigurnost, t.e nema nisto uste, sega sum vo skroz zbuneta, sigurno li sum bremena ili ?????

clock-img

21.03.2011, 21:41

clock-img

negla

pencil-img

236

preku krv ili so eho te gledaa?

clock-img

21.03.2011, 21:44

clock-img

Anonimen

na eho ne napraviv krvna slika, nitu pak mi rece

clock-img

21.03.2011, 22:11

clock-img

humana

pencil-img

596

Anonimen mila so sigurnost si bremena,testovite kolku sto znam ne pokazuvaat vtora vrta,moze si imala pokasno ovulacija,ama sigurno ginekologot videl dali ti e matkata malku prosirena,ke se vidi ne se sekiraj,a nedaj Boze ne se gleda plodot ako e vonmatericno,ama ne se sekiraj moe mislenje e deka is imala pokasno ovulacija,i na mene mi se sluci taka prviot pat.pozdrav

clock-img

21.03.2011, 22:22

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Anonimen ke cas_tis vo kafebar "Happy Hour" izgleda denovive user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mila mama -- 21.3.2011 22:29:20 >

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

21.03.2011, 22:24

clock-img

Libra

pencil-img

68

Negla, ne mora da znaci deka ako te bolat gradite ke dobies. Toa moze i da bide eden od znacite na bremenost. BArem kaj mene bese taka. Gradite me bolea, dolniot del od stomakot me bolese isto kako pred menstruacija ama jas si bev bremena :-)
Najdobro da pocekas,pa da si proveris.
Pozdrav

clock-img

21.03.2011, 22:27

clock-img

Anonimen

fala za odgovorot, i jas se nadevam deka sum , a i premnogu sakam da sum, samo me zbuni doktorot ne mi objasni bas nisto osven deka e prerano da se vidi

clock-img

21.03.2011, 22:41

clock-img

Anonimen

zdravo,jas imam prasanje,mi docni 5 dena a pred 3 dena praviv test koj bese +,no me zagrizuva toa sto nemam nikakvi znaci na bremenost,bolni gradi,gadenje...nisto...

Последни статии

article-img