writing-img

RE: Знаци на бременост

clock-img

26.12.2010, 21:00

clock-img

sesilija

pencil-img

167

5 do 7 dena

clock-img

28.12.2010, 11:17

clock-img

sesilija

pencil-img

167

moze li da kasne ciklus od klomifen mene ne mi kasnela poveke od dva dena nikogas

clock-img

28.12.2010, 11:28

clock-img

lukas

pencil-img

2148

daj boze da ti kasne uste 10 meseci  pa da ni javis deka imasuser posted image ..pozz...da mozno e da kasne..i od toa,jas po mene nezz posto imav ne bas asolen ciklus ama na edna drugarka i podzakasnuvase po 3-4 dena inace i nea nikogas ne i kasnelo...ajde da ne radvas!!!user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

28.12.2010, 12:20

clock-img

Bobe

pencil-img

32

cekaj sea da te vidamuser posted image user posted image ,aj gledam na nekoj nema da mu dojdeuser posted image user posted image user posted image ,sesilija mila daj Boze da ti kasni uste edno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mi mirisa na trudnoouser posted image user posted image user posted image  samo opusteno i so pozitivni misli ok??
inaku mene mi docni 4 dena napraviv test denes nautro negativen,nemam nesto simptomi na dobivanje,malku bolki ali blagi vo desniot jajnik,e sega na gradite mi se pojavija venicki,nekoja cudno zelena plava boja i kako nabreknati se dali ima nekoja iskustvo so toa molam neka pise a sekako i vaseto ceneto mislenje bi sakala da go procitam tenk ju tenk juuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2010, 14:00

clock-img

sesilija

pencil-img

167

jas bobe koga mislev deka ima nesto imav razni znaci i si velev ne moze da imam takvi simtomi a da nema nisto ama moze jas nemam iskustvo so gradite ama sepak mislam ako ti se zgolemeni pa i so venicki ima nadez sepak ke mora da cekame oti do sega bezbroj pati voskliknuvav na razni nevoobicaeni simptomi i posle se osekav doun i sega nemam apsolutno nikakvi simptomi ja prasav doktorkata ona mi vika ne moze od klomifen da e ama jas se somnevam kako i da e sega sum pretpazliva so neosnovanata radost

clock-img

28.12.2010, 15:38

clock-img

veckasr

pencil-img

642

moze da ti kasne od klomifenot menstruacijata ama samo dva tri dena poveke ne 

clock-img

28.12.2010, 20:34

clock-img

biser84

pencil-img

23

sesilija daj boze da ne izradvis so user posted image e mozebi dedo mraz ja slusnal tvojata golema zelba  hahaha samo opusteno i se ke si bide

clock-img

29.12.2010, 07:16

clock-img

ivoni4ka

pencil-img

903

zenski pomos moralna podrska mi treba vo jli ovaa godina me pravea revizija vo 12 nedela i od sekogas sum imala redoven ciklus minatiot mesec mi dojde porano 6 dena i sega ovoj mesec mi kasne 4 dena nemam simptom nikakov za bremenost osven zgolemena neroza ( taka mi bese i minatiot pat) sto mislete ima li sansi da sum bremena 

clock-img

29.12.2010, 09:57

clock-img

Sajna

pencil-img

588

IVONI4Ka imaaa sansi sekogas ima sansi samo pozitivni misli i se ke bide pozz simptomi kaj nekoi devojki ne ni ima taka da ne se sekiraj rano e za simptomi

clock-img

29.12.2010, 12:47

clock-img

sesilija

pencil-img

167

jas uste nemam dobieno ama napraviv test i pak e negativen folikulot mi prsna na 17 i ne znam sto e problemot ima li sansi da e nekoja cista napraveno od klomifenot doktorkata mi rece koga bev na folikulometrija deka ne se gleda vo taa faza ne znam sto da mislam sto da pravam

clock-img

29.12.2010, 12:49

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

kolku vreme ti kasni sesilija?

Биди тоа што си

clock-img

29.12.2010, 13:09

clock-img

iki82

pencil-img

367

sesilija racunal tocno 14 dena od denot koga ti prsnal folikulot i togas ke dobies, ako ne si bremena. od klomifenot moze nekogas da imas pokasno ovulacija, ne tocno na 14 den ako si imala prethodno taka, zatoa ti izgleda kako da ti kasani. znaci od 17 racunaj si tocno 14 dena. pozdrav i so sreka

clock-img

29.12.2010, 16:03

clock-img

sesilija

pencil-img

167

najverojatno e taka poz

clock-img

03.01.2011, 12:21

clock-img

cleo

pencil-img

499

Ringerajki pozdrav do site. Sakam nesto da ve prasam, mnogu sum zbuneta. Ovulacija, inseminacija kako i odnosi po toa imav na 21.12, znaci pred 13 dena. Od togas do denes bradavicite ne prestanaa da me bolat, a po malku i gradite, i napnati mi se. Imam povremeno bolki vo dolniot del na stomakot, osobeno levo. Inaku 10-tina dena zemav Dabroston 2x1. Drugo, osekam umor i mi se spie, no ne premnogu, i mi se podzavrtuva kako da mi paga pritisokot. Da napravam test mislam deka e rano,a iskreno mi e strav. Neka mi pise nekoja koja pocustvuvala simptomi na bremenost koga bi trebalo tie da se pojavat i kakvi se? Pozdrav i ve gushkam site

clock-img

03.01.2011, 12:39

clock-img

lukas

pencil-img

2148

za da nbe mu se dumas i da se sekiras napravi si eden test i bidi si raat,ovie se simptomi sto gi cuvstvuvav jas vo bremennosta na 2 mesec ama tolku rano nezz...sepak napravi si test ...pozz i daj boze da e user posted image ...caosuser posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

03.01.2011, 14:36

clock-img

boni25

pencil-img

60

Pozdrav do site clenovi na ringeraja, mi treba vase mislenje, sekoj mesec imam redoven ciklus, posleden pat ciklusot mi bese na 27 noemvri, i po pretpostavka trebase da dobijam na 25,6 dekemvri, nemam seuste dobieno,merev denes bazalna temperatura i mi e za 0.5 povisoka odnosno mi e 37 stepeni, inaku pravev test za bremenost mislam deka na 30 ili 31 dekemvri i bese negativen, sto mislite vie, ima li sansa da sum bremena ili ne, drugi simptomi nemam nikakvi, osven sto mozebi pocesto mokram. Fala odnapred

clock-img

03.01.2011, 15:11

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ако ти е редовен циклусот веројатноста да си бремена штом до сега не си добила е голема. Најубаво повтори го тестот за неколку дена со првата утринска мокрача бидејќи тогаш е највисока концентрацијата на хцг хормонот. 

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

03.01.2011, 16:05

clock-img

boni25

pencil-img

60

Beatris fala na odgovorot, ne znam dali da go povtoram testot ili da napravam vaginalno eho , ne znam dali na eho bi se pokazalo nesto, kolkav e periodot od zacnuvanjeto do denot koga bi mozelo da se ima tocen rezultat dali preku eho, ili test za bremenost, sprema moi presmetki mi docni veke 9 dena, no kako sto spomnav nemam nikakvi simptomi

clock-img

03.01.2011, 16:22

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Најверодостојна ти е анализата на крв, ама можеш и да почекаш уште ден-два па уште еден тест да направиш, ако си бремена ќе покаже сигурно

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

03.01.2011, 19:55

clock-img

cleo

pencil-img

499

Ne sum sigurna koga da go napravam testot. Dali da pocekam da mi kasni, a neznam koga treba da mi dojde - kaj mene ne se znae, neredovna mi e, a posledna mi bese na 08.12. Denes e 14-ti den od inseminacija, pa dali veke mozam da pravam test ne gledejki go datumot za menzis, a sepak da ne e rano. Vo dilema sum i mnogu sum zbuneta. A i Dabroston piev, pa moze i toj ima vlijanie.  Se osekam mnogu cudno - imam apetit a mi se losi...leleeeeeee

clock-img

03.01.2011, 20:08

clock-img

kasiopea

pencil-img

83

ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo

Ne sum sigurna koga da go napravam testot. Dali da pocekam da mi kasni, a neznam koga treba da mi dojde - kaj mene ne se znae, neredovna mi e, a posledna mi bese na 08.12. Denes e 14-ti den od inseminacija, pa dali veke mozam da pravam test ne gledejki go datumot za menzis, a sepak da ne e rano. Vo dilema sum i mnogu sum zbuneta. A i Dabroston piev, pa moze i toj ima vlijanie.  Se osekam mnogu cudno - imam apetit a mi se losi...leleeeeeee

i kaj mene e ista situacija....posleden ciklus na 08.12, a inseminacija pravev na 20.12...vcera napraviv test ama bese negativenuser posted image   neznam dali da napravam test na krvta ili da pocekam na 05 januari da ne mi dojdeuser posted image pa posle da pravam testovi...simptomi nemam ama bas nikakvi, ni za ciklus ni za bremenost...mnogu sum zbuneta neznam so da pravam

clock-img

03.01.2011, 22:43

clock-img

veckasr

pencil-img

642

mozete veke da si napravete test preku krvta stom pominale 14  dena od inseminacijata jas taka napraviv na 14ot den od inseminacijata napraviv test preku krvta dodusa mojata menstruacija e redovna jas nemam problem so nea ama inseminacijata ne uspea 

clock-img

04.01.2011, 09:08

clock-img

sesilija

pencil-img

167

sovet od mene e da se uspokoite malku da ne se voznemiruvate tolku mnogu dozvolete da ve iznenadi bremenosta nadevajte se mene mi e polesno koga ne ocekuvam premnogu

clock-img

04.01.2011, 13:23

clock-img

cleo

pencil-img

499

Draga fala za sovetot, no vo mojot slucaj vo nikako ne moze da me iznenadi bremenosta zatoa sto pravev inseminacija, pa mnogu nomalno e da ocekuvam i da se nadevam. A za toa deka treba da se opustime malku si sosema vo pravo..eve se trudam, no....Test resiv da ne pravam, ke cekam, pa mozebi Dedo Mraz ke me izraduva i mene so edno user posted image  Stiskajte palci.

clock-img

04.01.2011, 14:43

clock-img

veckasr

pencil-img

642

ajde ajde cleonavivame user posted image za tebe da ti uspee inseminacijata

Последни статии

article-img