за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
честитки од се срце prettygirl нека ти е со лесно бременоста, многу ми е мило и се радувам за тебе.
05.11.2010, 14:24
maripoza
121
јас денес бев на лекар и повторно се потврди дека бременост е имало мегутоа е дошло до спонтан абортус затоа и ми е дошла а и имав многу грчеви последните 2 дена..за некои 15/20 дена треба да одам пак на контрола..
05.11.2010, 14:55
veckasr
642
zal mi e maripoza za toa sto ti se slucilo i jas go imam doziveano toa znam kako ti e no samo napred
05.11.2010, 14:57
anebebe
348
bravooo prettygirl ti cestitam i lesna i bas se raduvam pa daj boze i sit nie sto ocekuvame po skoro da gi videme nasite
05.11.2010, 15:27
prettygirl
398
fala i daj boze i vie da si se izraduvate i da ne ja gubite nadezta.Vi ja pustam celata sreka na svetot
05.11.2010, 15:29
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: prettygirl
jas sabajle go napraviv testot i bremena sum, gi vidov dvete
Нека ти е со лесно бременоста! Уживај во неа, тоа е еден прекрасен период во животот! Честито за новата на рр.
08.11.2010, 20:44
ljubavi
7
prettygirl navistina mi e mn milo za tebe . No imam edno prasanje do site, mene mi docni poveke od dve nedeli (posleden pat imam dobieno na 23.09) i do sega napraviv veke nekolku testovi od koi posledniot go napraviv denes i site se negativni . Pa m interesira dali e mozno da sum bremena pa i pokraj tolku vreme da ne pokazuva na testot ili se raboti za nekoj problem i sto bi mozelo da bide toa............. navistina sum isplasena
08.11.2010, 22:39
AnnaMolly RR
6409
љубави, најубаво да си отидеш на гинеколог. Така најсигурно ќе дознаеш дали си бремена или не. Јас мислам дека е можно и по две недели доцнење да не покаже тестот, можеби оплодувањето настанало подоцна од што си мислиш. Со среќа и чекаме да ни кажеш што си направила!
09.11.2010, 10:50
prettygirl
398
fala ljubavi.Najdobro e da otides na ginekolog ili da ispitas preku krv taka ke si bides najsigurna pozz
10.11.2010, 11:18
lilicka
866
Здраво девојки јас утрово правев тест пресреќна сум дали може тестот да не е точен лелелел тотално сум изгубена не се веруваа кога видов пошто не сум дома во мк незнам дали да земам нешто витамини......ве молам некој друг совет поздраввв
10.11.2010, 12:11
prettygirl
398
cestitki imaj lesna bremenost lilicka pa ke se druzime dvete .Ako ti izlegle znaci tocno e, sega odi na ginekolog za da se osiguras i toj ke ti kaze sto treba poz
10.11.2010, 12:32
anebebe
348
lilicka imaj lesna bremenost
10.11.2010, 12:54
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka
Здраво девојки јас утрово правев тест пресреќна сум дали може тестот да не е точен лелелел тотално сум изгубена не се веруваа кога видов пошто не сум дома во мк незнам дали да земам нешто витамини......ве молам некој друг совет поздраввв
честитки мила имај лесна бременост а за витамини можеш да се информираш еве ТУКА и секако кај гинеколог
11.11.2010, 14:55
veter
12
tocen e veruvaj i jas taka ne veruvav na testot pa otidov na doktor i se potvrdi bremenosta cestitki neka e so lesno i uzivaj
11.11.2010, 15:08
maripoza
121
ИЗВОРНА ПОРАКА: maripoza
јас денес бев на лекар и повторно се потврди дека бременост е имало мегутоа е дошло до спонтан абортус затоа и ми е дошла а и имав многу грчеви последните 2 дена..за некои 15/20 дена треба да одам пак на контрола..
e значи човек веке да не знае дали да верува и во што ...сега излегува дека имам мала циста која не била многу страшна а бременост не е ни постоела...значи од цистата ми биле симптомите....до некаде сум многу помирна сега кога знам дека не е имало спонтан абортус..и сега антибиотици па здравје од наредниот месец во акција...
11.11.2010, 15:09
maripoza
121
честитки за новата
< Поракaта ја уредил maripoza -- 11.11.2010 15:10:11 >
11.11.2010, 18:05
Glück90
333
cestitki za novata i novoto na rr.Ajde ovoj mese uste mnogu novi trudnici da se zapiseme
11.11.2010, 21:46
lilicka
866
Fala devojki presrekna sum sto ke bidam konecno mama problem mi e sto treba da cekam da se vratam vo mk za da odam na ginekolog.....dali e normalno sto imam bolki vo dolniot del na stomakot,vo kicmata i imam i kiselina bljaks duri me boli zeludnikot pozzz
12.11.2010, 06:53
elka
87
Cestitki lilicka imaj lesna i ubava bremenost
18.11.2010, 19:20
sesilija
167
Molam za pomos vo tekot na ovulacijata cuvstvuvav bolka vo jajnicite a obicno nemam vo tek na menstruacijata.Vo toa vreme se obiduvavme i posle toa pak cuvstvuvav bolka vo janicite i vo desna noga.Se uste ne e dojdeno vreme za men dali moze toa da bide znak na zacnuvanje.Dali imate vakvo iskustvo?
18.11.2010, 20:08
Beatris
3116
Draga sesilija mnogu e verojatno da si bremena.... Mene pocetnite siptomi mi bea takvi, grcevi vo stomakot kako pred dobivanje I toa mnogu porano od terminot za dobivanje, I vsusnost osven toa I nemav drugi simtomi. Ke se strpis uste malku I ke doznaes. Iskreno ti posakuvam nasmevka na liceto po testot :)
So sreka I so lesno na site novi trudnici ;) Tuka sme za da si se poddrzuvame ;)
18.11.2010, 20:55
Pepelaska *
3820
Bolkata vo dolen del na stomakot e noralno kako predmenstrualna bolka bidejki taka se siri matkata, mene me bolese skoro tri meseci, me bolese i kicmata i i jas imav kiselini na pocetokot na bremenosta a ne na krajot kako sto mnogu trudnici kazuvaat.Treba da pies folna kiselina jas piev i bedoksin zaradi macninite, ama najdobro e da posetis lekar.
So lesno neka e!
18.11.2010, 21:58
sesilija
167
fala mnogu beatris ke se nadevam pa zdravje ke ve izvestam sigurno fala na podrskata
19.11.2010, 13:26
Glück90
333
mi kasni 5 dena veke i dali e mozno doktorot da ne primetill nisto?