за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
10.05.2010, 23:15
Julie1
2354
Елена25 драга, направи тест ништо не губиш, иако знаеш дека може тој да не е секогаш точен... Доколку не покаже тестот не се разочарувај, дружи се со нас и ќе помине уште некој ден, а после правец на гиниколог да ја потврди бременоста. Сигурно веќе има неко мало срценце во твоето стомаче, нешто ми кажува дека е така! Среќно драга и информирај не редовно, да се радуваме со тебе.
10.05.2010, 23:21
Bogdancanka
5422
ајде Елена стискаме палци се надевам ќе се израдуваш на или а исто така ќе не израдуваш сите нас на рр за тебе мила
11.05.2010, 20:21
ELENA25
9
Богданчанка поздрав и фала на поддршката, јас уште чекам, немам добиено и веќе сум нестрплива... Дали да правам утре тест ?
11.05.2010, 20:31
Палешка РР
7505
Мислам веднаш на правиш тест, ајде чекаме нова трудница на РР
12.05.2010, 09:48
arh_diz
7198
elena 25 ti posakuvam da si vidis dve crtki na testot
12.05.2010, 11:36
Glück90
333
ИЗВОРНА ПОРАКА: Glück90
mamicki imam vakvi simptomi me boli dole kaj jajnicite veke edna nedela,kicmata mi e ukocena cela,ako stanam vednas me faka vrtoglavica,vo wc odam moze po 200 pati na den i plus imam apetit.obicno me bolat jajnicite dva tri dena do nedela pred da dobijam,a ne dve nedeli.dali mozebi ovoj mesec ima ili
najnovo mamicki jadam kako luda toa sto vo zivotov sum go kasnala se na se tri pati i mm vika ova ke da bide nekoe
12.05.2010, 11:38
arh_diz
7198
A kolku vreme ti kasni Glück90
12.05.2010, 11:41
big_mama817
1331
дај Боже да си трудна стискаме палци за тебе па што поскоро да не израдуваш со или
12.05.2010, 11:43
Glück90
333
arh_diz jas treba da dobijam sega vo nedela znaci seuste ne mi kasni
12.05.2010, 11:46
arh_diz
7198
Seuste ti e rano za test pocekaj .Ti ja pustam celata sreka da si vidis na testot
12.05.2010, 12:55
delfinka
416
ima li novi trudnicki? Glück pretpstavuvam deka ne si vo Mk,pobaraj po aptekite ima test sto pokazuva 1nedela pred cekaniot ciklus........iako mislam deka e najpametno kako sto ti kaza arts da pocekas uste nekoj den
12.05.2010, 12:56
Glück90
333
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Seuste ti e rano za test pocekaj .Ti ja pustam celata sreka da si vidis na testot
fala arh_diz od mene za tebe.inace test ke pravam 4 dena otkako ke mi kasni zaso mojot ginekolog taka mi rece togas bilo najdobro
12.05.2010, 12:57
Glück90
333
ИЗВОРНА ПОРАКА: delfinka
ima li novi trudnicki? Glück pretpstavuvam deka ne si vo Mk,pobaraj po aptekite ima test sto pokazuva 1nedela pred cekaniot ciklus........iako mislam deka e najpametno kako sto ti kaza arts da pocekas uste nekoj den
delfinka jas sinoka kupiv test takov ali znaes ke cekam pa posle ke go napravam
12.05.2010, 18:42
ELENA25
9
Девојки еве ме и мене Правев тес и излезе негативен, а за да биде разочарувањето усте поголемо добив пред неколку часа. Фала на пооддршката и ви посакувам многу среќа.
12.05.2010, 18:56
niki
4299
Nemoj da places za sedum dena frli se aktivno na rabota i ke bide naredniot mesec. Uzivaj vo pravenjeto bebe.
12.05.2010, 22:38
Glück90
333
ИЗВОРНА ПОРАКА: ELENA25
Девојки еве ме и мене Правев тес и излезе негативен, а за да биде разочарувањето усте поголемо добив пред неколку часа. Фала на пооддршката и ви посакувам многу среќа.
ke bide nemoj da se razocaruvas.istoto mi se desi i mene vo 9 pravev test a vo 9 i 5 dobiv ama eve od togas ima 5 meseci pa nema razocaruvanje
13.05.2010, 14:05
vezilka RR
4931
Ајде Елена25 без разочарување, наредна недела ве чека нов предизвик...и за едно месец дена ќе ни пишеш, оп ..
17.05.2010, 15:16
andrijana
19
Devojki... posleden pat imav menstruacija na 18 april....mozno li e da sum bremena???? ne cuvstvuvam nisto, mislam nieden od simptomite....sto da pravam???
17.05.2010, 15:20
nadica
4381
прво почекај уште ден-два па купи си тест или оди на др и да не информираш инаку ако си имала редовни незаштитени односи голема е веројатноста да си
17.05.2010, 15:27
vezilka RR
4931
Драга andrijana, според ова значи дека циклусот ти доцни неколку дена во случај да имаш редовен циклус. најубаво ќе биде да купиш тест за бременост и да провериш. Во случај да се покаже негативен а ти и после неколку дена се уште не си добила, повтори го тестот уште еднаш и трк на гинеколог..:) Што се однесува до симптомите, тоа не мора ништо да значи, некои жени ги чивствуваат, а некои не..не можеш на тоа да се потпираш :) Поздрав и чекаме да ни пишеш..
17.05.2010, 15:38
andrijana
19
Vi blagodaram za iskrenite odgovori....uste denes ke kupam test i ke ve informiram za rezultatite....ima li vrska koga se pravi testot, nautro ili navecer???
17.05.2010, 15:44
vezilka RR
4931
Има различни тестови..Земи од Shure Chek тој може и попладне да се прави..Само напомени во аптеката дека сакаш тест што не мора од сабајле да се прави..:)
18.05.2010, 18:34
andrijana
19
Devojki..... ajde mojava sreka da vi ja prenesam i vas....deneska pravev test kako sto mi kazavte i konecno se pojavija ....sega sto da pravam??? da odam na lekar ili e rano???? posledna menstruacija imav na 18 april.... lele edvaj cekam na gorumov da vidam uste mnogu
18.05.2010, 18:41
Bogdancanka
5422
честитки мила прекрасна вест