cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Знаци на бременост

clock-img

06.04.2010, 17:48

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

честито туда!!! имај лесна и пријатна бременост!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

06.04.2010, 18:06

clock-img

stela

pencil-img

279

Честитки Туда, ти посакувам лесна бременост и да си родиш здраво, право и среќно детенце!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
А истовремено да објавам дека и јас сум бремена дознав пред една недела и сега сум, од утре седма недела...значи врснички смеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2010, 18:07

clock-img

April

pencil-img

1257

супер...честитки до двете...значи ќе имаме многу предновогодишни бебиња user posted image

clock-img

07.04.2010, 10:23

clock-img

prvenka

pencil-img

114

Cestitki i od mene,uzivaj vo user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 16:21

clock-img

sandrin

pencil-img

227

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tuda

bremena sum 6 nedeli i 3 dena:))))))))bev na lekar denska mi potvrdi:)))

cestitki!!!
samo tri dena si pred nas:))) imaj lesna bremenost i bez grizi poveke... gledas deka testovite ne pokazuvaat user posted image bez potreba user posted image , tuku samo koga ima user posted image

clock-img

07.04.2010, 16:44

clock-img

milicka85

pencil-img

36

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 16:51

clock-img

milicka85

pencil-img

36

lesna bremenost na  idnite majki.neka ni se mnozat sto poveke deca.Jas sum bremena  4 nedela

clock-img

07.04.2010, 17:13

clock-img

kik@

pencil-img

287

Aj so sreka da vi e na site idni majki imajte lesna bremenost.Se nadevam eden den deka i jas ke vi ja kazam taa vest.Pozdrav do site.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 17:15

clock-img

sandrin

pencil-img

227

ИЗВОРНА ПОРАКА: milicka85

lesna bremenost na  idnite majki.neka ni se mnozat sto poveke deca.Jas sum bremena  4 nedela

cestitki i za tebe milicka85 user posted image
sto ubavo vaka site blisku so nedelite pe ke si delime iskustvauser posted image

clock-img

07.04.2010, 17:20

clock-img

sandrin

pencil-img

227

ИЗВОРНА ПОРАКА: kik@

Aj so sreka da vi e na site idni majki imajte lesna bremenost.Se nadevam eden den deka i jas ke vi ja kazam taa vest.Pozdrav do site.user posted image user posted image user posted image

edno nesto ne smees, da gubis nadez kik@...
da dade gospod skoro da se izraduvas prvo ti, pa da ne izraduvas site nas so tvojata user posted image

clock-img

08.04.2010, 08:00

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Lesna bremenost za novite trudnici.

Биди тоа што си

clock-img

08.04.2010, 10:38

clock-img

biljana16

pencil-img

340

Vi posakuvam lesna bremenost na site novi trudnici i so lesno da si se olesnite.

clock-img

08.04.2010, 11:32

clock-img

prvenka

pencil-img

114

ИЗВОРНА ПОРАКА: milicka85

Cestito i uzivaj si vo bremenostauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2010, 09:32

clock-img

iviv

pencil-img

368

E Tuda gledas deka sum bila vo pravo....ahhahahahah....Eden mesec ne sum otvorila forum nemav interbet po doma i posle tolku vreme citam i gledam deka si trudna i bas mi e drago .Cestitki i do site dr trudnici imajte lesna i ubava bremenost <3<3<3<3<3<3<3<3

clock-img

24.04.2010, 09:41

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tuda

bremena sum 6 nedeli i 3 dena:))))))))bev na lekar denska mi potvrdi:)))

Sto propustam???? Lele Tuda cestitki i od mene, ne bev ja otvorila ovaa tema oddamna... user posted image user posted image user posted image user posted image yeeee ke imame novo bebeee user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti posakuvam lesna bremenost kako mojata, na site im posakuvam lesna bremenost kako mojata, zato sto jas nitu ednas ne povrativ, nitu ednas ne mi se zavrte, samo koga vlegov vo deveti mesec imav mali problemi so spienjeto i kiselini koi sto gi smiruvav so pepsi user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image lele kolku se raduvaaaam, sekoj den te citav i cekav pozitiven odgovor, a eve koga si rekla deka si bremena, ne sum procitala  user posted image   Ah...  user posted image

clock-img

24.04.2010, 11:13

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Auuuu ja kako od mars padnata, kolku li novi bebusi ke imameuser posted image user posted image , ajde so lesno idni mamickiuser posted image

clock-img

24.04.2010, 13:57

clock-img

lila_mk

pencil-img

88

so les neka bide nsa site idni mamicki, a tie koi sevoocekuvanje, sto pobrzoda seizraduvaat na svoite dve crtiuser posted image

clock-img

30.04.2010, 21:18

clock-img

mec21

pencil-img

99

ZDRAVO na site sakam da prasam nesto ako moze nekoj da mi pomogne..Mi kasni 10 dena i napraviv test i mi pokaza pozitiven pa si se mislam dali da odam na lekar ili uste e rano.Citav sto ima na ringeraja za sledenje na bremenosta po nedeli i po nivno jas sum veke 6ta nedela a treba da pocekam do 8ma pa da odam na ginekolog,no jas se zamisluvam zosto mi se javuvaat jaki bolki vo delot na matkata i jajnicite nekako se povise i povise me boli...Pa zatoa sakav da prasam sto vie bi mi kazale dali da idam ili da cekam uste dve nedeli????

vi blagodaram odnapred(:

clock-img

30.04.2010, 21:23

clock-img

mami

pencil-img

8680

Odi si ti odma na ginekolog i ne gi citaj knigite- slusaj go srceto..

clock-img

30.04.2010, 23:58

clock-img

delfinka

pencil-img

416

cestitki za site novi trudnici,da vi e so lesno i so ubavo!

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

clock-img

10.05.2010, 16:04

clock-img

Glück90

pencil-img

333

mamicki imam vakvi simptomi me boli dole kaj jajnicite veke edna nedela,kicmata mi e ukocena cela,ako stanam vednas me faka vrtoglavica,vo wc odam moze po 200 pati na den i plus imam apetit.obicno me bolat jajnicite dva tri dena do nedela pred da dobijam,a ne dve nedeli.dali mozebi ovoj mesec ima user posted image iliuser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

10.05.2010, 17:20

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Дај Боже Gluck90 user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

10.05.2010, 17:34

clock-img

lilicka

pencil-img

866

gluck90...како што велиш ова се симптоми на бременост....па дај боже да си бремена па да ни се пофалиш прими многу user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 20:07

clock-img

Glück90

pencil-img

333

fala mnogu paleska i lilicka mnogu mi znacat vasite zboroviuser posted image user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

10.05.2010, 23:10

clock-img

ELENA25

pencil-img

9

Девојки и јас ги имам сите знаци за бременост, потечени гради, болки во грбот и + ми касни веке 3 -ти ден (а никогаш до сега не ми доцнела ни 1 ден) и се мислам дали да чекам да поминат седум дена од денот за добивање или да правам тест сабајле кога ке станам. Веќе неможам да чекам да видам user posted image зошто тој момент го чекам веќе 3 год. Поздравuser posted image

Последни статии

article-img