writing-img

RE: Косопасец

clock-img

13.06.2015, 15:15

clock-img

lupetko

pencil-img

2

Ве молам ако може да ми објасни некој каде се наоѓа на бит пазар човекот што лечи косопаст или број од него како да го најдам. Фала однапред

clock-img

15.09.2015, 16:31

clock-img

biljana12

pencil-img

1

zdravo mami ke moze li nekako da dobijam br od berberot vo bit pazar
momceto dobi na bradata i mu se sire mnogu brzo
pozz i blagodaram

clock-img

20.11.2015, 17:26

clock-img

catle

pencil-img

1

Bi ve zamolil za broj od covekot od resen,ili kontakt adresa. Dve godini se macam so kosopasec na bradata nekolku pati bev izgoren na liceto od tie nadri ekimi i lekari neznam so sto se ne se premackuvav, no ne mi pomogna, Vi blagodarm

clock-img

11.02.2016, 11:44

clock-img

Валерија

pencil-img

1

Дали може некој да ми го даде бројот на човекот од бит пазар.

clock-img

11.02.2016, 13:57

clock-img

Veronica_Lia

pencil-img

49

Zenski Ve molam ako nekoja go ima brojot na berberot od Bit Pazar neka go napise.. fala mn! Pozdrav

clock-img

11.02.2016, 14:20

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: P@dme
Brat mi kako dete imase kosopasec i od eden star berber dobivme vakov sovet: mestoto kade e kosopasecot da se istrie malku ili da se izgrebe malku, za da se otstranat mrtvite kletki od kozata, so sterilna igla, volnena krpa ili nesto slicno i mestoto da se izmacka ubavo so cesne luk preseceno na pola.......

Постот ме потсети на кажувањата од една моја другарка,која како дете имала косопасец.Таа кажуваше дека со лук ја излечиле,баш на овој начин со триење на лукот.

Женски, еве стари постови на наши рингерајки, може и ова да помогне. Немаме телефон од берберот, само знаеме дека се вика Менде и дека работел во Старата Чаршија, ако е уште таму може да го побарате. Јас сум да пробате и ова со лукот...

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

11.02.2016, 17:58

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Vo Prilep kaj Germanskite grobishta rabotat berberi, Goce, tatko , i Ile, sin. Goce podgotvuva efikasen lek za kosopas.

clock-img

24.03.2016, 09:05

clock-img

SSasko

pencil-img

1

Ve molam za kontakt na covekot od Resen vo vrska so lekot za kosopas

Na mojot sin mu se pojavuva vo nekoplku navrati, sme koriostele razlicni lekovi no bes uspeh do sega.

Ve molam za pomos!

clock-img

20.04.2016, 23:32

clock-img

hiki1

pencil-img

1

Ве молам да ми го пишете бројчето од човекот од ресен user posted image .благодарам

clock-img

24.10.2016, 02:35

clock-img

Lutko

pencil-img

2

Dobiv Kosopatec na bradata ve molam dali znae nekoj dali berberot na Bit Pazar sto lecel od kosopatec dali uste e ziv i ako e ziv dali uste mu se naoga tamo berbernicata i ako ima nekoj broj odnego neka kaze ve molam ako znae nekoj neka pise

clock-img

24.10.2016, 16:21

clock-img

sashozs

pencil-img

2

ИЗВОРНА ПОРАКА: Lutko

Dobiv Kosopatec na bradata ve molam dali znae nekoj dali berberot na Bit Pazar sto lecel od kosopatec dali uste e ziv i ako e ziv dali uste mu se naoga tamo berbernicata i ako ima nekoj broj odnego neka kaze ve molam ako znae nekoj neka pise

Не знам за берберот од Бит-Пазар, но знам за лек кој е ефикасен и можеш лесно да го нарачаш од https://kosopasec.wordpress.com/#naracaj или https://www.facebook.com/rap1dshop/videos/387867991601810/

clock-img

25.10.2016, 00:04

clock-img

Lutko

pencil-img

2

Не знам за берберот од Бит-Пазар, но знам за лек кој е ефикасен и можеш лесно да го нарачаш од https://kosopasec.wordpress.com/#naracaj или https://www.facebook.com/rap1dshop/videos/387867991601810/

fala ti mnogu sashozs, Imal li uste nekojd a mi dade sovet ili od nekoj covek sto leci me pola piste

clock-img

23.02.2017, 11:26

clock-img

Berta.

pencil-img

1

Ke moze li informacija za covekot od Resen ( telefonski broj ili adresa ) koj sto pomaga za kosopad? Vi blagodaram

clock-img

29.03.2017, 18:36

clock-img

PeroSK

pencil-img

2

Берберот Мендо е на влезот во стара чаршија од страната на Бит Пазар, не на првата улица (каде има како мала триумфална капија) туку на наредната улица на десно. Тамо е одма на почетокот на улицата и на дуќанот пишува Мендо. Пред самиот влез на улицата има некоја менувачница. Неможе да утнете. Знам и други деца кои ги излечил, а берберот е многу пријатен човек.

clock-img

17.04.2018, 14:52

clock-img

majaway

pencil-img

1

Ve molam.ako.moze.po detalni informacii za covekot od bitpazar bidejki imam dete 3g sto mu se poijavi na nekolku mesta kosopast pa.da go odnesam

clock-img

20.04.2018, 16:25

clock-img

PeroSK

pencil-img

2

Подетаљна информација од таа што е над вашата порака - неможе да се напише

clock-img

20.06.2019, 15:11

clock-img

zoki88

pencil-img

1

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

на мм му се појави лани ама на брадата..одредени делови му беа мазни како никогаш да немало влакно таму..на лекар му дадоа еден куп креми и режим на исхрана и ништо не помогна..после беше кај еден бербер на БИт Пазар и тој го мачкаше два пати со нешто и прво му се направиа лушпи, па се излупи и сега повторно му растат влакна таму...а на лекар, замислете му рекоа- па на многу им се случува не знаеме од што е, ама еве ке пробаме со оваа терапија па ако не оди ке почнеме друга...а човекон го излечи за 200 денари

pomos

clock-img

08.03.2020, 06:41

clock-img

amelija20

pencil-img

3

Zdravo deteto moe e 15 godini posleden pat imase kosopasec na 9 godini sega pakko mu izleze pozadi I vene tosina dena e taka 😔 Dali moze da mi dades kontakt od resen mnogu fala 

clock-img

08.03.2020, 06:44

clock-img

amelija20

pencil-img

3

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: astro

zdravo dali moze da go dobija brojot od covekot sto e na bit pazar. jas samo so zabelezav dedeka gubam del od mojata brada fala vi odnapred pozz

Vo PP mozam da ti ispratam broj od covekot vo Resen ako sakas.

Te molam ako sakas daj mi go brojot od resen 😔

clock-img

17.06.2020, 19:10

clock-img

Azeret

pencil-img

5

zdravo i jas go imam istiot problem dali moze brojot od covekot od resen? 

clock-img

17.06.2020, 19:12

clock-img

Azeret

pencil-img

5

ИЗВОРНА ПОРАКА: amelija20

Zdravo deteto moe e 15 godini posleden pat imase kosopasec na 9 godini sega pakko mu izleze pozadi I vene tosina dena e taka 😔 Dali moze da mi dades kontakt od resen mnogu fala 

Dali moze da mi go dadete brojot od covekot od resen ako vi go dale ? Fala vi odnapred 🤗

clock-img

17.06.2020, 19:13

clock-img

Azeret

pencil-img

5

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: astro

zdravo dali moze da go dobija brojot od covekot sto e na bit pazar. jas samo so zabelezav dedeka gubam del od mojata brada fala vi odnapred pozz

Vo PP mozam da ti ispratam broj od covekot vo Resen ako sakas.

Dali mozes da mi go pratis i na mene premnogu mi treba  deckomi ima veke mnogu dolgo vreme i mu se rasiruva na bradata ... 

clock-img

17.06.2020, 19:16

clock-img

Azeret

pencil-img

5

Dali moze brojot da mi go pratis??

Ti blagodaram odnapred 🤗

clock-img

17.06.2020, 19:25

clock-img

amelija20