cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Мацина трева(очајница)

clock-img

10.08.2010, 15:19

clock-img

ana bebe

pencil-img

61

nas minatiot pat ni se fati od tret pat, ama tretiot mesec bese sex sekoj den user posted image
sega veke dva meseci probuvame i tretiov pak ke probame sekoj den user posted image
koga togas ke dojde sto e nase user posted image  i da... znam, mnogu e tesko da se opustime...

clock-img

10.08.2010, 15:22

clock-img

sandrin

pencil-img

227

veke ne znam sto e podobro! sekoj den, preku eden... site imaa razlicni iskustva, normalno!
ajde, samo napred... mora da bide:)

clock-img

10.08.2010, 15:36

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

sekoj den user posted image user posted image user posted image
aj i jas da probam ne sum probala sekoj den dosega,ama neznam dali ke se izdrziuser posted image

clock-img

10.08.2010, 15:54

clock-img

sandrin

pencil-img

227

ИЗВОРНА ПОРАКА: suzeto

sekoj den user posted image user posted image user posted image
aj i jas da probam ne sum probala sekoj den dosega,ama neznam dali ke se izdrziuser posted image

sto se mora, ne e tesko! :)))

sala...

clock-img

12.08.2010, 12:02

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

denes pocnuvam da pijam
kazetemi
treba tri pati na den taze da si varam na sekoe i kolku se stava od cajot vo edna casa

clock-img

12.08.2010, 13:02

clock-img

jasmina 25

pencil-img

230

suze jas go varev od vecer vo tendzere merev tri casi i stavav od prilika od cajot samo ne ,mnogu i 15 minuti treba da odstoi i posle mu stavav med,pomalku gorci ako go pies laden...poz i ti posakuvam sto pobrzo da si vidis user posted image ...

clock-img

12.08.2010, 15:09

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

jas sabajle napraviv vo edna casa vrela voda golema lazica od cajot,ne mnogu polna,e gorcliv ama ne tolku kolku sto ocekuvav,ili mozebi deka imam pieno i mnogu pogorclivi raboti
znaci moze i naednas da si varam i da go pijam na tri pati
denes mi e 5 den no seuste ne mi e dozavrsena aku go pijam?

clock-img

12.08.2010, 15:39

clock-img

jasmina 25

pencil-img

230

suze mozes da go pies i mene mi nemase zavrseno skros pa go piev od 5ot den,znaci do 14 den se pie...poz

clock-img

12.08.2010, 21:02

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

fala jasmina 25
izvini sto ti dosaduvam

< Поракaта ја уредил suzeto -- 12.8.2010 21:04:31 >

clock-img

12.08.2010, 21:03

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

jasmina25 a kolku stavase od cajot

clock-img

12.08.2010, 21:25

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

ИЗВОРНА ПОРАКА: suzeto

jasmina25 a kolku stavase od cajot

ovaj pat mi e pogorclivo,mozda staviv mnogu

clock-img

12.08.2010, 22:38

clock-img

jasmina 25

pencil-img

230

suze stavav od prilika nekade kolku dve supeni lazici...poz

clock-img

13.08.2010, 00:44

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

fala ti

clock-img

13.08.2010, 11:36

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

jasmina25
uste ova i poveke ne ti dosaduvam zasegauser posted image
dali se pie nagladno ili ne e bitno i dali postepeno sekoja casa po malku

clock-img

13.08.2010, 12:37

clock-img

jasmina 25

pencil-img

230

suze mislam nema vrska dali na gladno ili ne treba da se pie ,jas piev posle jadenje i odednas zosto mnogu mi gorcese........poz  se nadevam deka ke ima efekt kako kaj mene....

clock-img

24.08.2010, 22:44

clock-img

Acina

pencil-img

110

е само што ми јавија дека ми набавиле мацина трева од србија и во септември ќе ми ја донесат но ќе можам да почнам со неа дури во октомври бидејќи мора да помина 3 месеци од минатите чаеви што ги пиев од тешиќ.се надевам дека ќе ми успее сега user posted image

clock-img

04.09.2010, 23:44

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

nisto denes se razocarav dobivuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 17:23

clock-img

srcushka

pencil-img

33

dragi moj RR dali nekoja od vas piela CISTOFEMIN bugarski tableti na prirodna baza od DR toshkov i ima li shansa da go zamenat klomifenot
oti velat bile za ovulacija a i protiv cistiuser posted image

clock-img

14.09.2010, 00:03

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

http://www.tomilherb.com/products/product.php?cistofemin
na ovaa adresa moze da procitas..
tuka pisuva deka e taka kako sto si slusnala,deka pomaga vo periodot na ovolucija i pomaga za cisti

clock-img

14.09.2010, 11:15

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

ИЗВОРНА ПОРАКА: srcushka

dragi moj RR dali nekoja od vas piela CISTOFEMIN bugarski tableti na prirodna baza od DR toshkov i ima li shansa da go zamenat klomifenot

Nemoj nisto da zemas na svoja raka .Kaj nekoj ima podobruvanje a kaj nekoj vlosuvanje

Биди тоа што си

clock-img

14.09.2010, 17:20

clock-img

pinokio2010

pencil-img

270

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: srcushka

Nemoj nisto da zemas na svoja raka .Kaj nekoj ima podobruvanje a kaj nekoj vlosuvanje

user posted image user posted image user posted image  se soglasuvam, nikakvi lekovi na svoja raka da ne se zemaat, bidejki toa ne e apce za glava pa sega ne e vazno dali e Analgin ili Kafetin. Vakvite lekovi na edno pravat dobro na drugo loso, zatoa i doc.gi prepisuva bidejki najdobro ja znae celata sostojba na organizmot.

clock-img

16.09.2010, 00:45

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

jas sakam od sledniot mesec da zemam ili mikroginon ili stediril za kontracepcija...toa moze na svoja raka ili da se konsultiram so dr.

clock-img

03.10.2010, 23:46

clock-img

soncogled

pencil-img

58

hm se staviv vo misla i jas da pocnam da pijam ocajnica, megutoa poznavajki go nasiot mentalitet kade sto sekoj gleda da te zezne i na makata da zaraboti mi e strav dali voopsto ke go kupam praviot caj. ne mi e jasno zosto go nema cajot vo bilni apteki??

Svetot moj minus tebe vo nego ona sto ke ostane malku e!

clock-img

11.10.2010, 20:12

clock-img

bubicka

pencil-img

1

zdravo,jas sum bubicka,11god.ocekuvam da postanam "gospoga MAMA"user posted image ,ama seuste nema nikakov rezultatuser posted image .Da ne dolzam:denes pocnav da go pijam cajot "macina treva" no toj voopsto ne e gorcliv,go kupiv na bit pazar i tamu mi dadoa tel.broj od gospogata sto go bere.Otkako go ispiv cajot vednas i se javiv i ja prasav sto e rabotata,mi objasnuvase deka i ne treba da gorci i ....mi rece deka ostava na mene samata da resam dali da go pijam ili ne!?Ve molam koj znae da mi odgovori dali da go pijam ovoj caj ili pak da odam i da kupam "ocajnica" (go ima na istoto mesto)user posted image  Ve molam pomognete mi

clock-img

11.10.2010, 22:38

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

i jas piev ocajnica,stvarno bese gorcliv,dva meseci piev i nema rezultati zauser posted image no ne e kaj sekogo isto vredi da se pokusa zosto da ne ipak e caj ne e nisto stetno,srekno na site

Последни статии

article-img