Последни статии

Проверка на крвта за време на бременоста
Крвните анализи се еден од најважните делови од следењето на бременоста, бидејќи даваат јасна сли...
Прегледи

Семејството е местото каде што започнува сe
Тоа е местото каде што ги правиме првите чекори, каде што учиме што значи љубов, грижа, трпение и...
Живот

, a so torbiceto spremno, se si zemav, suri i aparat za da si go slikam
haha, mm se cudi kakva zena zemal
kaj i da e za nedela dena bi trebalo da se gushkame
, narednata nedela sum kaj mojot ginekolog na pregled shto kje me poraga na GAK , Viktorija, pa kje vidime taa shto kje kaze.... imajte ubava nokj mamicki, so pomalku kiselini i pomalku stanuvanja za wc
sto se slucuva so mene
kako ste mi ? Fieo fotografiite se prekrasni, treba i jas da napravam nekoi dobri fot.....barem da imam za radosnica edna dobra.
ne me boli uste nisto, racete mi trnat ponekogas vo son megutoa se e podnoslivo.
!!!
a i mlekoto mi pomagase megutoa i toa veke ne..se nadevam nema da bide slucaj i so jabolkata taka..ajde uste malku ke izdrzime.
veke so bebusot
dali e deka povekje vnimavam na ishrana(bez peciva testenini i premnogu blago), ili ova si e voobicaeno, neznam, bas ke idam u vtornik na dr i ke prasam. Jas do dusa ne povrakjam i seuse nemam problemi so kiselini, si jadam najnormalno, apetitot mi e kako i koga ne sum bila trudna. Si jadam 2 pati dnevno, navecer nekoe ovosjence, ili mleko so biskviti.. ama ne cesto. Dali deka butam caj od brusnica brem pola litar, plus mleko, jogurt, ceden sok, voda... vo tekot na denot, pa tecnostite mi go gasat apetitot izgleda.
...od tie sto se bremeni so vtoro/treto ima nekoj so slicno iskustvo???