writing-img

Тема за ослободување од негативната енергија!

clock-img

10.04.2009, 10:42

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Кога ке се истуриш некому како се чуствуваш велат полесно било... па ајде тука да се ослободиме од негативната енергија и лошите работи кои не прават да не се чуствуваме убаво и среќно...

And this is my beautiful life ...

clock-img

10.04.2009, 10:44

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Јас сум презаморна и денес петочки само вака ми оди да направам user posted image   i   user posted image   i   user posted image    i    user posted image

user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

27.04.2009, 07:55

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Јас вчера вечер толку се изнервирав што се убив од плачење,а бев бесна и ми идеше    user posted image user posted image јас ретко да се изнервирам,ама ете некој нема друга работа....

< Поракaта ја уредил Elena -- 27.4.2009 7:58:20 >

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

27.04.2009, 08:00

clock-img

mami

pencil-img

8680

mene cel vikend mi pomina vo karanje, vikanje, ignoriranje i sto uste ne...mi ide da se ubijam od placenje ili tepanje nekogo, ama za zal moram da sedam pribrana na rabota...uf kolku ponekogas mrazam sto sum omazena i so ton obvrski pa nemozam ednostavno da se skrijam vo nekoe kjose

clock-img

27.04.2009, 08:04

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ех мами уште многу пати ке ни биде вака,ама кога ке замислам дека сето тоа е заради некој си трет,а не поради мене и маж ми,е ме фака инат па не попуштам па да пукнам ако треба user posted image

clock-img

27.04.2009, 08:13

clock-img

mami

pencil-img

8680

lele mi se place znaes kako!!!!!! da mu se snevidi, da se karavme zaradi nasi raboti aj, i da si se pomiram nekako, deka ne ide deka mozebi ne treba da bideme zaedno i sl, ama koga se karame za nekoj sto treba da mu tekne deka ne treba da se mesa, uzasno se nerviram... da mu se snevidi pa neli bile oni mladi be???neli sakale da bidat sami??? ne gi sfakam navistina

clock-img

05.07.2009, 22:32

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image
Мразам дволични луѓе, мразам лицемерие, уф како може да постојат такви,user posted image user posted image user posted image Среќа ја имам Рингераја, па можам да се релаксирам и да не дозволам негативната енергија да премине на менеuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Elena -- 5.7.2009 22:33:06 >

clock-img

12.07.2009, 08:55

clock-img

mami

pencil-img

8680

уф колку ме нервира значи..до кога ке ми планира како да ми почне денот и како да ми заврши..па аман веке...сакам сопствен дом..одма, неможам веќе овде пукнав, сериозно немам сила, сакам некаде каде што ке бидеме сами и нема да треба да си го подредувам животот според некој трет и неговите плановиuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2009, 00:28

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

mene me nervira my father-in-law i negovite prasanja...a zosto ne go izbanja deteto, zosto tolku leb si isekla, .....uffff

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

19.07.2009, 22:04

clock-img

mami

pencil-img

8680

се осекам баш вака  user posted image   user posted image и ми се прави ова  user posted image и ова user posted image и ова user posted image и ова user posted image   и накрај да има некој да ми го направи ова user posted image  

clock-img

30.08.2009, 11:22

clock-img

mami

pencil-img

8680

значи има ли некој добар познат психијатар да ми препорача да одам да се испитам дали сум јас нормална што сум уште во е... куќа???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2009, 11:46

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

Мами  така е тоа.

Јас кога бев во заедница и си се осеќав како гостинка. Свекрва ми се нешто ке СЕ замешаше од кај бевте до ова ново ли ти е/? Ја па игнорирав се. Не придавам значење многу, многу. Колку пати ме прашала нешто сум и одговорила со ааааа

Сега живеам сама во свој стан и имам потреба од неа. ПОнекогаш си викам  како би било убаво сега да ми го задржи детето или да ми направи од оние манџички.

Мој совет ти е да не се караш, нервозираш зашто е така како што е,убаво време шетај со Лука и игнорирај се што те прави стресна.

clock-img

30.08.2009, 12:43

clock-img

Sweetheart

pencil-img

56

А бе луѓе едноставно немојте да обраќате внимание на такви провокации од страна на трети лица кои знаат само да те направат да се чувствуваш несреќно. Живејте го животот како вам ви одговара а не на некој друг иако ке се подналутат ама ке им помине набрзо верувајте. КИСССССС

clock-img

30.09.2009, 12:53

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

мотхер 29 ајде тука ослободи се мила!

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

15.11.2009, 13:06

clock-img

mami

pencil-img

8680

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

се осекам баш вака  user posted image   user posted image и ми се прави ова  user posted image и ова user posted image и ова user posted image и ова user posted image   и накрај да има некој да ми го направи ова user posted image  

clock-img

15.11.2009, 13:38

clock-img

Enika

pencil-img

1480

aj sea dada enika da vi kaze neso:

legnete na grb opustheno, race i nozete neka bidat porashireni, odvoreni od teloto, glavata potprena udomno za da ne se mrda levo desno...dishete normalno i koncentrirajte se na dishenjeto, so sekoe dishenje ve obzema svez voduz koj me puni so energija i ve procistuva, so izdizuvanje se relaksirate.so seoe vdishuvanje abdomenot se kreva a so sekoe izdisuvanje se spusta.bidete svesni za dvizenjata na dishenjeto...vdishete dlaboko i izdishete i osekajte kako telotopri izdishuvanje paga na zemjata, osetet gi dopirnite tocki so zemjata, osetete g celoto vashe telo, bidete svesni samo za sebei si i na nisto drugo ne razmisluvajte...ostanete vaka nekoja minuta....
ova e poza shavasan na joga...poza na relaksacija...zivot luge...:)jogata celosno relaksira i puni so energija zatoa sto vo tekot na vezbanje ne mislite na nisto drugo tuku stanuvate svesni za sebe si i svoite dvizenja,,,ajde site sea vo shavasan i poftoruvajte go ova sto vi go zborev..i zapatete nikoj ne smee da vi smeta dur se reaksirate...ajde mamiuser posted image

clock-img

15.11.2009, 13:56

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Леле Мами те читам и знам како ти е во иста ситуација е и сестра миuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image и многу ми е жал изгледа сите си ја забораваат младоста,и што сакат младите уф искрено и јас се нервирам за такви луге што секаде се мешат и не оставаат простор младите да си го живеат животот и малку да уживаат сами,Поз Мами и не се нервирај често тоа и го зборам на сестра ми али знам дека колку и да сакаш да ги игнорираш неможеш кога се срекавате во иста кука.Само бидете храбри не им дозволувајте да ве нервираат.

clock-img

15.11.2009, 14:08

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image кога вака ми излегува низ уши, единтвен спас ми е чистење по домаuser posted image

clock-img

15.11.2009, 14:21

clock-img

mami

pencil-img

8680

ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

user posted image кога вака ми излегува низ уши, единтвен спас ми е чистење по домаuser posted image

потпишувам...

Еника..мила моја..се е тоа супер, ама кога ми чади од сите страни последно на што мислам е дишењетоuser posted image

clock-img

15.11.2009, 14:22

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

И јас се фрлам на работа било од кој и да сум изнервирана е тогаш дома удирам ептен генералкаuser posted image user posted image user posted image се преместувам правам промени само нервозата да ми помине а ми се случува да клоцнам и некој стол или креветuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.11.2009, 14:25

clock-img

mami

pencil-img

8680

да да..онака божем случајно ти се нашол под ногаuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.11.2009, 14:39

clock-img

niki

pencil-img

4299

Море жени што ви е па во недела, неработен ден толку нервоза? Наместо да си појдете негде да ги прошетате децата вие на чистење сте се здале, ајде сите марш од дома какви нервози какви кавги!

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

15.11.2009, 15:43

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Koga sum nervozna edinstven spas mi e shopping.

clock-img

15.11.2009, 16:01

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ајде сите марш од дома какви нервози какви кавги!
се сложувам!

clock-img

15.11.2009, 16:54

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Дефинитивно ми треба психотерапија.

love u all

Последни статии

article-img