blond -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (5.4.2011 14:43:35)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka И јас имам големи болки во грбот и препоните...не се издржуваат веќе а тек сум 27 недела бев на гинеколог ми кажа дека е нормално[sm=smiley13.gif] се нервирам неможам да функционирам неможам дома да исчистам барем тоа и онака умирам од досада(од лежење и седење)Сакав да ве прашам трудници дали некоја има јаки болки во препоните ама навечер пред легнување?Мене навечер ми се најаки болките,се мислам дали ми е од тоа што се движам деновиве почнав да купувам за [sm=duda.gif] Јас постојано имам јаки болки во препоните. Кралицата ненормално ме боли. Цела сум во болки [sm=jezicek.gif] Кога ќе легнам, тешко се вртам, а уште потешко станувам (болката во карлицата е навистина БОЛНА). Матичната ми кажа дека е ова во ред затоа што се шири карлицата. Како и да е, се се издржува за [sm=duda.gif] Инаку моево како поминуваат деновите, така се полошо станува. Изненадно мава на сите страни, а тек сум 29 недела. [sm=smiley1.gif] Уф, се надевам само за свадбата ќе е мирно.
|
|
|
|