anana271 -> RE: Инсеминација (4.8.2010 17:40:16)
|
draga teona!!! Tocno znam kako se custvuvas, i niz sto pominuvas, no se nadevam deka na krajot ke uspees da ja osetis radosta i srekata koja ja custvuvam vo momentov, bidejuki sum 25 nedela bremena. Prvata dijagnoza mi ja postavija na 21g, pa najverojatno imavvreme da se pomiram so faktot deka, koga ke sakam bebence ke treba da rabotam na toa, i taka bese!!!!!!!! najnapred, sreduvav, cisti, pa hormoni, pa terapii za ovulacija, pa inseminacii i se po red. Imam samo eden sovet, znam deka e tesko no probaj da razmisluvas, pozitivno, a kako pomos bi ti gi preporacala, zdravat ishrana i dokolku si vo moznost informiraj se za caevite na SLOBODAN TESIC, mene mi pomognaa, za da se custvuvam podobro, procisteno i posmireno, iako nemozam da kazam so sigurnost deka so nivna pomos ostanav bremena. Bidejki toa bese kombinacija, od zdrava ishrana, caevi, clomifen i inseminacija, kako i da e na krajot celiot trud vredese!!!!!!!!!!! NA SITE SO ISTIOT ILI SLICEN PROBLEM VI POSAKUVAM USPEH I MISLETE POZITIVNO.
|
|
|
|