the quin -> RE: Колку човек да трпи? (15.4.2013 14:11:15)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen Vcera mm za malku kje me udrese. Ova se slucuva prvpat. Pricinata bese sto mu kazav deka negovata bivsa ima dete, i mu kazav kako go krstila deteto. Mozebi znaese vekje, a mozebi se iznenadi, mozebi tie taka planirale da go krstat nivnoto. Nie uste nemame deca, vo brak sme 5 godini, kaj nego e pricinata, nema zdravi spermatozoidi, doktorite velat deka i invitro e pod znak prasalnik. Pravevme, sega pak kje pravime invitro. Koga mu kazav odma pocna da mi vika deka sum glupa i prosta i deka se zamaram so zivotite na drugite luge, i sum opsednata so dete, deka imam psihicki problemi sto se zamaram so zivotite na drugite. t.e so zivotot na negovata bivsa, a vo pomal grad ziveeme, i da ne sakam kje doznaam. Pocnav da se pravdam deka namerno ne doznav tuku mi kazaa, sto e tocno, voopsto ne se zamaram so zivotot na negovata bivsa. Togas zamavna so rakata, velejki deka lazam, ama vo momentot se osvesti izgleda, i samo onaka me fati za glavat grubo odozgora zatoa sto sedev na sekunda i odma se pusti, se osvesti sto napravi. Celata postapka mnogu me povredi, go znam praviloto onoj koj ednas zamavnuva i udira kje udri pak, mozebi sum i vinovna sto go provocirav. Ne znam. Sega ne zboruvame, ne mozam da go podnesam, celo vreme mi se vrti slikata od vcera. I ona sto mozese da se sluci.[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] daj mu vreme neka razmisli i sam uvidi sto napravil,ova go kazuvam so rezerva zosto tesko deka moze zasega nekoj da mi ja vrati verbata vo maz posle preziveani ,, traumi,,.ne se site isti , no povejketo kako da nemaat um da razmisluvaat.sepak ti si znaes kako si pominala so nego, kakvi vi se cuvstvata ,kakov zivot imas,mozda si go isprovocirala jako i si go doprela do cuvstviteln tocka so sto si ja predizvikala taa reakcija, no dobro e sto zaprel, vo lutinata mozel da napravi nepopravlivi raboti.zatoa ne izbrzuvaj so prevzemnje na merki.cekaj!!!!bidi na rstojanie neka vidi sam zosto i kako.
|
|
|
|