Fiao -> RE: Трудници во третото трмесечје III - од 27. до 40. недела (12.12.2011 10:20:18)
|
Dobro utro! Jas samo sakam da ve pozdravam da vi kazam deka seuste sum tuka, veke vo 40ta nedela, samo 3 dena pred kraen termin [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], a bogami i samo 3 dena pred mojot rodenden [sm=smiley36.gif]. Sega sum u misla kako da se izorganiziram, ako isteram do togas, sakam da si gi viknam najbliskite na torta. Spisocite za mekici se veke spremni, a i moite imaat slava na 19ti [sm=smiley36.gif]. Koj znae kako se ke se ispoklopat rabotive, prijatelite ne zezaat, deka sme sakale da go isterame egejskoto, em 2 rodendeni vo edno, em i slava i mekici na 1 trosok ahahahaha (a so e pravo i dvajcata imame egejsko poteklo [sm=jezicek.gif]) Tuku neznam koj spomna ama navistina e vreme da se prebroime, eve jas sum seuste tuka, miana nesto mi ja nema, a sega bas ke odam u spisokot da dzirnam koj uste ima predviden za ovaa nedela [sm=smiley1.gif] Tolku sega za sega se odjavuvam, odam da se pripremam za pregled, ke se slusneme podocna so rezultati [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|