Mrs.Tinka -> RE: Трудници во третото трмесечје III - од 27. до 40. недела (10.12.2011 14:26:17)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: kalin vo februari Zdravo na site,od dosega procitanoto vo temava kako nie da sme 'najmali' 28nedeli i 7dena,terminot mi e 29 februari,no sum cula deka masko dete se nosi i poveke taka sto moze i mart da ne fati,ili ke ja ima Kalin taa cest sekoj 4ti godini da slavi rodenden :))) Imam nizok pritisok sabajle mi bese 95 so 58,pa pocnuva da me faka panika dali toa bi vlijaelo na poragajot i na bebo?imav i uzasno jaka bolka samo pod desnata grada ama poleka sama od sebe mi se smiri,rano e da pritiska na dijafragmata neli?a dali redovno piete vitamini i kolku vnimavate na ishranata?mene i zelezoto mi e nisko pa od denes pocnav so hemovit sirup,ima nekoj iskustvo? Jas kucam on kloca li kloca [sm=duda.gif] Zdravo Kalin, dobredojde! Jas piev Hemovit tableti i ne mi pomagaa. Piev i Ferovit isto ne vidov mnogu fajde. Od ampulite tothema ja opraviv krvnata slika. Malku se gadni ama gi mesam so sok od portokal. Vitamini piev i seuste pijam, ne sum prestanala. Gledam deka nekoi [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ne pijat- mene toa ne mi se svigja. Pregnazon complete 2 na den+ Vitamin C 2X500 mg na den+ Magnezium 2X250mg na den. Pritisokot ne ti e los, mene takov mi e cel zivot, pa nisto, pij poveke tecnosti. Inaku e loso da e visok, za nizok ne e tolku strasno.
|
|
|
|