Fiao -> RE: Трудници во третото тромесечје III - од 27. до 40. недела (18.11.2011 11:13:10)
|
Eve me mene denes, da ve pozdravam site [sm=bravo.gif]. Inaku vcera mislam deka Ikana kazuvase kako ubavo si se najala i jas si vikam ajde i jas nesto ubavo da kasnam i koga rekov da jadam, da jadam [sm=sloncek.gif], da jadam bez isaf![sm=jezicek.gif] i vecerta koga legnav, lele mori majko [sm=smiley13.gif]. Kiselini, nagon za povrakjanje, loso, mi se vrti, ama nekako izdrzav maski, se smiriv i koj znae kako zaspav! Deneska sum dobra [sm=smiley1.gif], malku nenaspana ama vo odnos na zeldnikot kako nova [sm=jezicek.gif]. Inaku da kostimceto e vo peacoocks na plostad, bivsa terranova na kjosot, a detskata garderoba se naogja najdole i ima mnogu ubavki rabotki [sm=bravo.gif]. Inaku davam predlog tamu nekade okolu nova godina - bozik da napravime malku atmosfera novogodisna na ringeraja i da prikacime fotki so nasive babamrazici hehe, a moze i po nekoj dedo mraz ako najdete nekoe kostimce [sm=smiley36.gif] Pozdrav do site, bez grizi da si go pominete denov, pa i celiot period do denot D [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|