Ljubovce -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (6.10.2011 13:18:05)
|
Ubav den za site idni i veke mamicki [sm=smiley1.gif] Nie poleka si se psremame za naseto bebule,vecar si kupiv mnogu ubavo kebence i taka celata so pozitivna energija si se raduvam na se novo kupeno..35 nedela sum i veke treba gore dole da sum spremna :) nego utre sum na pregled i vcera pravev krvna slika i veruvale ili ne mi pokaza zelezo 27.5 na gorna granica,a pred 3 nedeli isto pravev krvna slika mi bese 5.7 i gi piev tie totem ampuli,jadev seme od kopriva i denes ne mi se veruva sto vidov...duri mi e somnitelno deka ova moze da e tocen rezultat,zarem e mozno do tolku visoko da se kaci za samo 3 nedeli????mnoguuuuu cudno,sepak ke vidam sto ke kaze utre maticnata,a vo urina mi pokaza pozitiva kaj kristali (acidum urikum ) nemam poim sto e ova prv pat mi se pojavuva,,,se nadevam deka ne e nisto strasno ama sepak malku sum vo zbunka... Vo sabota imam svadba ama treba da patuvam duri do Berovo i sum vo mnoguuuu golema mislam sto da pravam,tolku mnogu mi se odi ama od druga strana mi e strav,edno e daleku a drugo veke ke go fatam i 9 mesec da ne napravam nekoja belja pa da se cudam sto me snaslo [sm=smiley13.gif]... pozdravce do site,denovive se tamam izmisleni za nas,soncence kolku sto ni treba [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|