Natasa981 -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (20.9.2011 0:18:02)
|
Ke se poZalite za uslovite na povisoka instanca?! Ha! Ne bidete smesni, pa tie od povisokata instanca gi pravat nenormalni 'uslovite' po drzavnive kliniki! I sto ako se pozalis?? Otkako se ke zavrsi i edvaj cekas od toj horor da si se vratis doma, tebe ke ti tekne da se zalis sto ne ti go prepovile bebeto ili sto ti go polazile lebarki..? Neznam, jas se mislam kade da se poragam, se predomisluvam stopati i neznam sto ke bide. Ne mi se problem finansii, niti pak sum zelna nekoj da me tintra tie 2-3 dena,samo sakam da imam covecki tretman i ubavi spomeni od mojot porogaj. Se poveke slusam horor prikazni za ova drzavnive kliniki, luge abe stvarno nikoj ne te recka ako nemas vrski.. Ostaven si sam na sebe,mnogu mi e strav od takvi traumi. Cair e mozebi podobra varijanta od Gak , ama veruvajte i tamu treba da imas covek. Ima slucai, da, mozebi nekoja pominala super bez vrski, zadovolna od sve, ama pa kolku takvi poznavate? Edna ili dve,neli. Jas imam razmisluvanje deka drzavnovo zdravstvo treba da go napravat kako po privatnive bolnici, site zasluzuvaat takvi uslovi, a ne samo tie sto mozat da si dozvolat.. Malce zabegav, izvinete za dolgiov post.
|
|
|
|