blond -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (25.6.2011 17:19:24)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: SkCura77 Blond, Bombica i site drugi sto deneska odat / bile vo shopping, so arno i za ubavo da si iskoristite se! Blond, da ti ja pustam mojava da se istepaat so tvojata koja povekje kje se zamesa, he he he... Jas deneska osekjam nekoi bolki, peckanje i steganje vo dolniot del na meseto, pa sve se mozgam da ne e nekoja infekcija, sega li na kraj da me snajde nesto (ne daj Boze!). Sakav da ve prasam za brisevi za streptokoka, se pravele vo 36 GN ama pak vaginalno da me cepkaat dolu sega, ne znam. Kako pominavte vie? Nema problem ako sega pak se zemat brisevi? Хахахаха, а ние две да се здружиме и да видиме кого тие ќе нервираат? [sm=jezicek.gif] Пецкањето е можеби од бебето, можеби те претиска таму. Ама ако се сомневаш на нешто, направи си испитувања. А за стрептокока зависи се до гинекологот. Мојата матична не ми бркаше со она металното, само си брцна внатре и си зема брис без да ме мачи.Плус и на бокс не ме качи, туку на она што лежев за ехо си ја заврши она работата.[sm=bravo.gif] И мислам дека нема зошто да има проблем ако пак се земат брисеви. Мене ме фаќа страв за утре... Што ако ми рече др да чекаме да добијам болки [sm=zmeden.gif] А [sm=duda.gif] денес цел ден си е активно, ама така опуштено активно, цел ден ми го шета ножето по цел стомак. Не верував дека стапало може да се познава, ама ете и тоа се случи, штета што бев во сред центар инаку ќе се сликав [sm=smiley36.gif] Ах да и да се пофалам дека со татко ми кој пак ми беше на гости си седнавме и си пиевме бело вино со лимонче и к.вода. [sm=smiley36.gif] Што да правам, последниве 2 месеци само бело вино барам да пијам [sm=jezicek.gif] [sm=smiley14.gif]
|
|
|
|