blond -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (25.6.2011 10:04:27)
|
Ајт добар ден и од мене. Јас денес пак со мајстори.Од каде они ме нервираат што работат, па и свекрва ми се меша во работата на дечките (што кај мене создава дополнителна нервоза). Не можам така да гледам како се меша во се, ама таква си е жената ( а јас не сум навикната на таков однос на жена во куќа и ми е ептен, ама ептен нервозно ова). Ај ќе се потрудам да си останам покрај ПЦ и да не се замарам [sm=smiley1.gif] Инаку, еве денес ми е терминот. [sm=duda.gif] си прета од сабајле, на периоди ќе ми зашиба една јака воспитна што до срце ме здоболува, ама ајде, нека удира додека може. И решена сум ако до вечер не биде утре да одам со провокација. Па што даде Господ тоа, сила нека ми даде да издржам се, доволно ќе е. После излегувам да си купам креветче, не можам повеќе да слушам како ми кажуваат прво да се родило [sm=duda.gif] па потоа креветче [sm=smiley7.gif][sm=smiley35.gif] После кој ќе оди да купува? Свекрва ми? Мајка ми? Брееееееееј нема што. Туку ај да не ви пренесувам негативна енергија уште од сабајле, без кафе притисокот ми е качен благодарение само на една особа. (ако ви треба покачување на притисок, кажете ја праќам кај вас). [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|