blond -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (24.6.2011 12:43:57)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: prettygirl ИЗВОРНА ПОРАКА: blond И јас сум тука, немојте да ме мислите [sm=smiley36.gif] Денес имаме дома пак мајстори (аман веќе), го средуваат приземјето. Се надевам до недела ќе завршат. Како и да е, и сега да одам да раѓам, додека се вратам дома јас, би требало се да е средено. Ми прекисна веќе ова чукање, тропање, мирис на малтер и вар... Ама ајде, ќе биде...Ќе издржам некако. Istoto i kaj mene.Jas mu rekov doma, od koga ke se porodam da ne vidam majstor doma.Pa odvaj se kurtulivme navreme od niv eve uste vnatresnite ogradi i vrati da se namestat pa posle samo mebelot da ostani. Za cukanjeto, bushenjeto da ne zborame preku glava mi e ama toa e blond izdrzi neka srabotat i neka si odat pobrzo[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Оф за среќа ние нашиот спрат го средивме, само уште довод и одвод да се среди и готови сме. Ама ова не се трпи долу чукање трескање. Си велам може малото ова го чека, да заврши тропањето долу па да излегува [sm=smiley36.gif] Ајде па сега новичко дома се, е многу поубаво отколку претходно што беше (уф кога ќе ми текне какво беше, се ежам).
|
|
|
|