Bethany -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (23.6.2011 18:37:41)
|
Pozdrav do site trudnici [sm=rozica.gif] Nema me nekoj den i edvaj ve iscitav kolku napisavte. [sm=smiley32.gif] Inaku bev na kontrola, bebceto e vo red, fala Mu na Gospod i jas se nemam mnogu ugojeno ovoj mesec. [sm=smiley20.gif]. Znaci sega se na se od pocetokot imam dobieno maksimalno 11 kila, a sum 28 nedela. Dobro e. Najmnogu imam dobieno vo 5 i 6, za eden mesec 4 kila, i imav se mnogu isplaseno deka taka ke ostane, sekoj mesec po 4 kila kade ke mi e krajot ? Ama sega e i zesko i nemam mnogu mnogu apetit, samo nesto lesno za jadenje. Go prasav mojot maticen za bolnica i upatot, toj mi vika deka mozes da se porodis vo bilo koja bolnica vo Makedonija i upatot da go doneses naknadno. Mada i jas sepak ke gledam toa da bide Stip. Mamicka77 koja nedela si, mozebi ke se sretneme tamu [sm=smiley36.gif] (mnogu ubavo bi bilo da mozeme da si go postavime tikerot pod postot pa da si se sledime site nie) Carelija, dr. Organdziski ne moze poveke da bide maticen, site gi e otkazal sto im e bil maticen, bidejki sega se prefokusiral na in-vitroto, pa taka da mislam sto posto deka toj ne moze da poroduva vo bolnica. Ne e poroduval ni porano, a ne sega. Ali se toa ke pomine dobro. [sm=smiley1.gif] Inaku, imam slusnato deka vo Stipska bolnica poroduval Sumanski (se vratil) i uste edna doktorka mi se cini. Ako voopsto pa i prisustvuvat na porogajot, tamu e babica glavna ako se e vo red, barem tako mi kazaa. Ajde so lesno neka vi e sto ste pred kraj, i bas ubavo naskoro ke se guskate so svoite [sm=duda.gif], a tie sto se porodile im cestitam (pretpostavuvam Heba e, oti ja nema [sm=smiley1.gif]) Pozdravce i izvinete za dolgiot post. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|