blond -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (19.6.2011 15:02:04)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lidina Блонд ако имаш двор со ладовина и ако имаш сладолед ќе дојдеме[sm=kuza.gif] џабе патот да не ни биди. [sm=jezicek.gif] Мислам морална поддршка на твоите добро ќе им дојде од неколку [sm=nosecka.gif] Двор имам огромен, ама тешко да најдеш под него ладовина [sm=smiley36.gif] Ама затоа пак имам сладолед (таман работа јас без сладолед да се оставам), каков сакате таков. Плус гратис сок (исто по желба), цедевита, се што сакате [sm=smiley14.gif] Домашните да видат уште една [sm=nosecka.gif] дефинитивно ќе ја напуштат куќата [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: hoho И јас тргам,само кажете каде. И лаптоп ќе си земам, се ќе земам, само кажете кај да дојдам, не се седи на досадава дома.[sm=smiley13.gif] Паааа... Близу е [sm=jezicek.gif] еве каде е Струмица [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Ај да ве настрвам малку, ве чека и ладно нес кафе [sm=jezicek.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: kikitina Еве ме мене фалбаџика бев во супермаркет и си ја спремив торбицата тип топ [sm=bravo.gif]. Му велам на мм се осеќам како за на екскурзија дека се спремам [sm=jezicek.gif]. Е сега ми е мирна душичкава, може да почне да излегува кога сака, не се секирам веќе кога во сред ноќ ќе се осеќам чудно како синоќа нити па ако осетам болки, правец болница. Кикитина, како си тргнала со мислењево, пред мене ќе се ослободиш. А цело време муабетите ни се јас тебе ти кажувам што како е, на крај ќе биде ти да ми кажуваш мене како е [sm=smiley36.gif] Ма како сака нека е, само со лесно нека ни е. А мм се смее, ми вели а бе жено, ќе одиш да раѓаш во секој момент, а уште на форуми дремеш. Па му објаснував дека сите сме со термините при крај, а никако ниедна да се породи [sm=smiley36.gif] си се тешиме една со друга [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|