|
blond -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (17.6.2011 16:48:36)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lidina Секако дека не ти треба упат на секое одење на ЦТГ, па зошто ти бараат?? Упатот што ти го дава матичниот доктор ти важи за тековните месец дена. Ти само си плаќаш за секое одење а им го даваш истиот упат. Мене еднаш ми даде упат не ми пиша дата еве јас 4 - пат ке одам со истиот упат во ГАК.Ајде нека не се прават, нека не те малтретираат,единствено ако ти го дале во последната недела од Мај месец и ти ставил датум на упатот, па сега си отишла во Јуни, можно е да ти бараат нов. Провери го упатот уште еднаш и заржи им таму[sm=hudicek1.gif] A бе таа лудата во болницата ми го зеде упатот и си го задржа таму. И јас ја прашав дали за нареден пат ќе ми треба ми рече да. Ем и кажав дека не можам да вадам на секое одење поради тоа што матичниот ми е од друг град, она ми вели е мора што да правам. А на упатот немаше дата напишано. И јас и предложив само да си плаќам на секое одење, а упатот да е истито, ама таа не па не, морало упат. Ах ај нареден пат кога ќе отидам ќе ја отерам во триста лепи [sm=hudicek.gif][sm=hudicek1.gif] Ај да ми беше во овој град матичниот, ќе отидев ќе си вадев, а вака морам да ја малтретирам мајка ми да оди да ми земе упат, па да се снајде да ми го прати по некој или евентуално по бус да го пушти.
|
|
|
|